Sinerji mağazasından ekran kartı alarak toplamaya başlayacağım, ilk defa sipariş vereceğim için tedirginim. Sinerji mağazası ile ilgili bilginiz var mı, sipariş sıkıntısı var mı? Önerir misiniz? Bir sitede kargonun geç gelmesi ile sıkıntı yaşayanların yorumlarını okudum.
Bir yıl kadar önce APU sitem aldım, işlemci çok güçlü değil, oyunlarda 30 FPS ile oynuyordum, geçen ay harici ekran kartı aldım, hiçbir sıkıntı yaşamadan oyunları oynuyorum
Aynı durumlar bu sistemde de geçerli.
İşlemci + anakart + RAM 5.000 TL.
Gerisi kötü, elde kalan parçaları yamayıp sistem diye satıyorlar. 2.100 TL'lik atıl ürün almanıza gerek yok.
Aynı durumlar bu sistemde de geçerli.
İşlemci + anakart + RAM 5.000 TL.
Gerisi kötü, elde kalan parçaları yamayıp sistem diye satıyorlar. 2.100 TL'lik atıl ürün almanıza gerek yok.
Sapphire Rx 6600 Pulse 8Gb siparişi verdim dün. Sizin önerdiğiniz diğer donanımları da tek tek alacağım. Sıra işlemcide, sonra Anakart, Ram ve diğerleri. Başka öneriniz var mı?
Sapphire Rx 6600 Pulse 8Gb siparişi verdim dün. Sizin önerdiğiniz diğer donanımları da tek tek alacağım. Sıra işlemcide, sonra Anakart, Ram ve diğerleri. Başka öneriniz var mı?
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.