APU sistem + konsol vs konsol + monitör

doganpk1

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2017
Mesajlar
90
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar;
Aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarımı bırakıp kendime konsol + monitör almayı düşünüyorum. Bu sistem için 2.el satış sitelerinde 6250 TL gibi bir fiyat biçtim. Fakat birkaç seçenek için sizden yardım istiyorum. Toplu sistemi satmak yerine işlemciyi satıp yerine APU alabilirim. Üstüne ekran kartımı satarsam bilgisayar + konsola sahip olacağım fakat monitörüm olmayacak.

Evde iki TV var fakat kendi odam için 2K 27 inç monitör daha cazip geliyor. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Bu arada daha önce konsol kullanmadım. İlk defa kullanacağım tam olarak konsolun PC görevi gören özelliklerini bilmiyorum. Bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim. APU sistemin bana yararı ise şu yönde olacak; düşükte olsa CS:GO, LoL ve MMORPG gibi oyunlara girebileceğim. Sizce APU + konsol mu? Yoksa PC kasasını toplu satıp konsol + monitör mü almalıyım?

Bilgisayar özellikleri.

MSI GTX 1660 Ventus XS OC 6 GB (2 aylık) ekran kartı.

Gigabyte A320M-H 3200 MHz AM4 anakart.

Ryzen 5 2600 işlemci Cooler Master kule tipi soğutucu.

HyperX 3200 MHz 2x8 16 GB RAM.

Gigabyte 240 GB SSD.

PC kasası Cooler Master Masterbox K501l 600W Elite V3 PSU.
 
APU + Konsol. Konsolda sadece oyun oynanıyor. APU ile işinizi görebilirsiniz.
Katılıyorum. Monitörü sonradan da alabilirsiniz ki zaten evinizde TV var. Yani TV olmasaydı o zaman monitör gerekli olacaktı ancak bence monitör son sırada olmalı. Ayrıca arkadaş da demiş; konsol sadece oyun oynamak için. Eğer sisteminizi satıp yerine konsol + monitör alırsanız bilgisayarın yapabileceği işler için elinizde hiçbir şey olmaz. En kolayından örneğin Microsoft Office programları konsolda çalışmaz. APU + konsol.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı