APU sistem önerisi

Sadece AMD Radeon Graphics olarak geçiyor. 8600G'nin dahili grafik kartı ise 760M. 8600G'nin içindeki dahili grafik kartı daha iyi. Fakat herhangi bir ekran kartı alımında 7600 ile daha iyi performans alırsınız.

Anladım hocam ama sistem toplamak istediğim kişi LoL ve Knight falan oynayacağını söyledi bunu dükkanda kullanacakmış kendim sonra daha iyi sistem alırım dedi o yüzden işlemci tabanlı oyunlar olduğu için 7600 çok daha iyi olur bütçe fazla gelirse de DDR4'e yönelmeyi düşünüyorum.

Anladım hocam ama sistem toplamak istediğim kişi LoL ve Knight falan oynayacağını söyledi bunu dükkanda kullanacakmış kendim sonra daha iyi sistem alırım dedi o yüzden işlemci tabanlı oyunlar olduğu için 7600 çok daha iyi olur bütçe fazla gelirse de DDR4'e yönelmeyi düşünüyorum.

Daha iyi sistem yerine kendi sistemine RX 9060 XT 16 GB takarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Daha iyi sistem yerine kendi sistemine RX 9060 XT 16 GB takarsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

O da daha mantıklı gibi hocam.
O halde ben DDR4 2. el idarelik dükkanda dursun diye bir sistem toplayayım çünkü 7600 orada biraz heba olacak gibi.
2. el piyasasına hakim misiniz hocam?
Herhangi bir model önerisi yapabilir misiniz?

DDR4'te içinde dahili grafik kartı bulunduran işlemciler performanslı değiller.

Çok da önemli değil hocam mesela bende Ryzen 5 5600G var ekran kartımı 5 6 gün çıkarmak durumunda kalmıştım ve LoL de L4D2 de falan bayağı güzel işler çıkartmıştı idare etmişti o yüzden yeterli diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı