APU sistem önerisi

H.E.C.U SOLDIER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra sahip olduğum en az 10 senelik sistemime veda etme kararı aldım. GameGaraj sitesinde bir APU sistem keşfettim biraz da kendim özelleştirdim. Sizlere şunları sormak istiyorum:
1- Oyun oynamak ve oyun video kaydı almak için yeterli midir?
2 - İleride harici ekran kartı da takacak olsam üstündeki işlemci AMD ekran kartlarından hangisi veya hangileriyle uyumlu olur?
3 - Şu an üstünde tek depolama aygıtı var. Ben bunu ikiye çıkartabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Oynayacağınız oyuna göre değişir.
  2. Ekran kartına geçmek istediğinizde dahili ekran kartı olmayan bir AMD işlemciye geçip artan parayı bütçenize dahil ederek yeni bir işlemci ve ekran kartı almanızı öneririm.
  3. Anakartınız ne kadar destekliyorsa o kadar depolama birimi ekleyebilirsiniz sisteme.

O sisteme o para verilmez. 3 bin daha koyun 5060 sistem alın.
Tavsiye için teşekkürler. Düşüneceğim.

Öyleyse direk içinde ekran kartı olan sistem almak daha mantıklı doğru mudur?

Tabii ki. APU sistemler sonradan ekran kartı almaya yönelik değil de ekran kartsız kullanıma daha uygun sistemlerdir.

Tabii ki. APU sistemler sonradan ekran kartı almaya yönelik değil de ekran kartsız kullanıma daha uygun sistemlerdir.
Tavsiye için teşekkür ederim. Biraz daha araştırma yapmaya devam etmem gerek.

Başkan bu nasıl?
Ramler oyun performansına çok etki etmeyecekse 16'da bırakacam.

Dosya Ekleri

• 17523607356911395735586199178180.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Üstat uzun zamandır sistem dizmediğim için güncel piyasaya hakim değilim ama geçmiş birikimlerimle bile konuşacak olursam kesinlikle iyi-orantılı bir sistem değil. Ayrı bir konu açarsan senin için çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…