Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 21 Nisan 2020 #11 bad4lee dedi: Abi peki üçünden hangisini öncelikli olarak yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Üçünü birden yapamıyorsun?
bad4lee dedi: Abi peki üçünden hangisini öncelikli olarak yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Üçünü birden yapamıyorsun?
B bad4lee Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 154 21 Nisan 2020 #12 Nakerosu dedi: Üçünü birden yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle, üçünüde yaparsam daha geç bi tarihte alabileceğim o yüzden sadece birini yapmak bana belli süre yeterli olur.
Nakerosu dedi: Üçünü birden yapamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle, üçünüde yaparsam daha geç bi tarihte alabileceğim o yüzden sadece birini yapmak bana belli süre yeterli olur.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 21 Nisan 2020 #13 bad4lee dedi: Şu an öyle, üçünüde yaparsam daha geç bir tarihte alabileceğim o yüzden sadece birini yapmak bana belli süre yeterli olur. Genişletmek için tıkla... RAM yapın 2x8 16 GB diye. İlerde işlemci değişebilir ve ekran kartı takarsın.
bad4lee dedi: Şu an öyle, üçünüde yaparsam daha geç bir tarihte alabileceğim o yüzden sadece birini yapmak bana belli süre yeterli olur. Genişletmek için tıkla... RAM yapın 2x8 16 GB diye. İlerde işlemci değişebilir ve ekran kartı takarsın.