Bu fiyatlar bile çok fazla hocam RX 570 1200e bulunabilir 2kya R5 5500 var M.2 ve RAM'in sıfırları o kadar değil zaten
Aşagı yukarı sahibinden baka baka yazdım tabii ki daha ucuza toplanır.
Taslak oluşturdum gibi.
Belki 1080 bile alabilir uyguna.
Bu fiyatlar bile çok fazla hocam RX 570 1200e bulunabilir 2kya R5 5500 var M.2 ve RAM'in sıfırları o kadar değil zaten
1080?Aşagı yukarı sahibinden baka baka yazdım tabii ki daha ucuza toplanır.
Taslak oluşturdum gibi.
Belki 1080 bile alabilir uyguna.
GTX Ekran kartı. Geçen 4000 küsüre görmüştüm.
GTX Ekran kartı. Geçen 4000 küsure görmüştüm.
Hocam çünkü benim arkadaşım sıfır APU toplamıştı geçen sene 10kya R5 5600G vardı RDR2 en düşük 30FPS oynuyordu ben ikinci elden 4-5e topladığım kasayla ultrada 40-50 alıyorum size de önerim ikinci elden toplamayı da geçtim hazır kasa satanlar var uyguna 8-9a şansınız varsa 1660 Super'li bir sistem denk gelebilir
Hocam haklısınız ama ikinci el çok güven vermiyor. Çünkü ürünü alan kişi ben olsam kontrollerini az çok yaparım ama kuzenimin fazla bilgisi olmadığı için yapabileceğini sanmıyorum. O yüzden arada çok fiyat farkı olmayacaksa sıfır daha mantıklı geliyor, zaten ileride ekran kartı alacak.Ryzen 5 2600x 2000 bin tl
RX 570 2000 TL
8 gb ram 600 TL
600W PSU 600 TL
Anakart 1500 TL
M2 1500 TL
8200 TL
@efebatiin
Hocam haklısınız ama ikinci el çok güven vermiyor. Çünkü ürünü alan kişi ben olsam kontrollerini az çok yaparım ama kuzenimin fazla bilgisi olmadığı için yapabileceğini sanmıyorum. O yüzden arada çok fiyat farkı olmayacaksa sıfır daha mantıklı geliyor, zaten ileride ekran kartı alacak.
Sadece işlemci ve ekran kartını ikinci elden almanı öneririm ben. Zaten 5600G'yi de ikinci elden alacaktınız sanırım
Size tavsiyem ikinci elden R5 5500 alın 2K civarı fiyatı var diğer parçaları 0 alın artan parayada ekran kartı 2. elden
Ama dediğim gibi hazır kasalardan güzel bir şey düşürürseniz değerlendirebilirsiniz 2. elden
Sağolun hocam, ikinci elden uygun fiyatlı, temiz bir ekran kartı bulursam öyle yapabilirim.Sadece işlemci ve ekran kartını ikinci elden almanı öneririm ben. Zaten 5600G yi de ikinci elden alacaktınız sanırım
Size tavsiyem ikinci elden R5 5500 alın 2K civarı fiyatı var diğer parçaları 0 alın artan parayada ekran kartı 2. elden
Ama dediğim gibi hazır kasalardan güzel bir şey düşürürseniz değerlendirebilirsiniz 2. elden
Sağ olun hocam, ikinci elden uygun fiyatlı, temiz bir ekran kartı bulursam öyle yapabilirim.
Ayrıca RAM olarak uygun fiyatlı Lexar Thor ve Hikvision buldum. İkisinden biri alınır mı? Yoksa bütçeyi biraz arttırabilirim.
Maalesef kaçırmışım :/Hikivision güzel. Keşke konuyu daha erken açsaydınız attığım RAM 500TL'di 2 tane alırdınız ondan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.