APU sistem vs 1650S sistem

Bütçe
5000 tl
Herkese merhabalar. Bu aralar bilgisayar toplamaya karar verdim ve bütçem yaklaşık 5 bin TL. Şu an kullandığım monitör 60Hz 5 ms 720P bir LG Flatron ve artık yetmemeye başladı. Sizce Ryzen 5 3400G ile APU bir sistem toplayıp yanına da monitör alıp daha sonra ekran kartı almak mı, yoksa monitörü erteleyip Teknobiyotik FR4700 Super Fırsat Sistemi | Teknobiyotik bu sistemi almak mı? Bu sistem dışında da parça veya hazır sistem önerebilirsiniz, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar. Bu aralar bilgisayar toplamaya karar verdim ve bütçem yaklaşık 5 bin TL. Şu an kullandığım monitör 60Hz 5 ms 720P bir LG Flatron ve artık yetmemeye başladı. Sizce Ryzen 5 3400G ile APU bir sistem toplayıp yanına da monitör alıp daha sonra ekran kartı almak mı, yoksa monitörü erteleyip Teknobiyotik FR4700 Super Fırsat Sistemi | Teknobiyotik bu sistemi almak mı? Bu sistem dışında da parça veya hazır sistem önerebilirsiniz, teşekkürler şimdiden.

Teknobiyotik sistemdeki SSD kronik sorunlu diye biliyorum, onu değiştirip alabilirsiniz, Aerocool güç kaynakları genelde güvenilir ama 400W VX modelini gözüm tutmadı, daha önce VX modelde sorun yaşayanlar olmuş.

Bütçe oluşacaksa APU almak daha mantıklı değil mi? Çünkü R3 3100'den daha güçlü bir işlemci olacak.

R3 3100'den daha güçlü değil, ekran kartı olarak da 1650S'in gerisinde kalacak, dolayısıyla 1650S olan sistem daha fazla FPS verir, ileride monitör için bütçe ayırabilecekseniz 1650S olan sistemi alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı