2 adet gen4 slotu var, ama Ryzen 5 5600G gen4 desteği yoktu bildiğim kadarıyla. 5600X'in vardı.
Attığım SSD gen4 destekli, eğer 5600G'de gen4 desteği yoksa, gen3 hızıyla kullanırsınız veya çalışmayabilir.
Daha ayrıntılı bilen varsa bilgi paylaşabilir.
2 adet gen4 slotu var, ama Ryzen 5 5600G gen4 desteği yoktu bildiğim kadarıyla. 5600X'in vardı.
Attığım SSD gen4 destekli, eğer 5600G'de gen4 desteği yoksa, gen3 hızıyla kullanırsınız veya çalışmayabilir.
Daha ayrıntılı bilen varsa bilgi paylaşabilir.
Çalışmama yapacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle daha düşük hızda çalışacaktır. O zaman SSD'yi değiştirmek gerekebilir. Olmadı 5600g ile uyumlu çalışacak bir SSD alırım.
Bu arada PSU'lar her tür kasada standart genişliğe sahip yuvalara uyumludur herhalde.
Önerdiğiniz anakartta RGB desteği de var sanırım. Yanlış görmediysem
Çalışmama yapacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle daha düşük hızda çalışacaktır. O zaman SSD'yi değiştirmek gerekebilir. Olmadı 5600G ile uyumlu çalışacak bir SSD alırım.
Bu arada PSU'lar her tür kasada standart genişliğe sahip yuvalara uyumludur herhalde.
Önerdiğiniz anakartta RGB desteği de var sanırım. Yanlış görmediysem.
PSU'lar genel olarak aynı boyuttalar, RGB desteği çoğu AM4 anakartta mevcut, SSD'yi tavsiye ederim. Değiştirmek isterseniz benzer özellikli olanını tercih etmenizi öneririm.
PSU'lar genel olarak aynı boyuttalar, RGB desteği çoğu AM4 anakartta mevcut, SSD'yi tavsiye ederim. Değiştirmek isterseniz benzer özellikli olanını tercih etmenizi öneririm.
CS:GO için ideal, fakat AAA oyunlar ve görsel işlerde uygun değil. Genç kardeşimiz için IPS almayın, ben göz sağlığı için IPS önermiyorum. TN Panel'de çok renksiz, burada ikisinin avantajları ve dezavantajlarını düşündüğümüzde VA panel genç kardeşimiz için en iyisi olacaktır.
Önerdiğim ve bizzat uzun süre kullandığım monitör:
Termal macun CPU soğutucusuna sürülü geliyor, eskiden öyle değildi sanırım o yüzden böyle bir yanılgıya düştünüz. Bazıları sürülü geldiğini fark etmeyip bir kat daha termal macun sürebiliyor.