APU sistem vs hazır sistem

Teşekkür ederim yeni gördüm senin topladığın sistemin önceki arkadaşınkiyle tek farkı 2x8 olması değil mi?

Öyle ancak benim sistemi 2x8 RAM alarak alman daha mantıklı olur zira anakart, PSU, kasa gibi şeylerden kısılmış bütçen yeterse benim sistemimi 16 GB(2x8) yaparak al ya da 2x4'de yapabilirsin ancak ileride 8 GB RAM yetersiz gelir o yüzden tavsiyem bütçeni biraz zorlayıp 2x8 ile benim sistemimi alman.

Kasa önden hava alıyor, birazda oradan kıstım. :D.

Teşekkür ederim yeni gördüm senin topladığın sistemin önceki arkadaşınkiyle tek farkı 2x8 olmadı değil mi?

Öyle ancak benim sistemi 2x8 RAM alarak alman daha mantıklı olur zira anakart, PSU, kasa gibi şeylerden kısılmış bütçen yeterse benim sistemimi 16 GB(2x8) yaparak al ya da 2x4'de yapabilirsin ancak ileride 8 GB RAM yetersiz gelir o yüzden tavsiyem bütçeni biraz zorlayıp 2x8 ile benim sistemimi alman.

YouTube'da testlerine baktığımda yanında Vega 11 yazıyor o nedir?

Teşekkür ederim yeni gördüm senin topladığın sistemin önceki arkadaşınkiyle tek farkı 2x8 olmadı değil mi?

YouTube'da testlerine baktığımda yanında Vega 11 yazıyor o nedir?
3400G'nin dahili grafik yongası.
@isimsizkahraman tek kanal RAM'i olan bir APU sistem ile 750 Ti performansı almayımı bekliyorsunuz?
Diğer konu mesajlarını okursanız zaten 2x8 önerdiğimizi anlarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı