Olay şu. Bende öyle kullanıyordum R3 2200G eğer 2 GB yaparsan VRAM isteyen oyunda darboğaza düşüyor. Şu anki durumunda ise RAM'dan ihtiyacı kadarını alıyor. Galiba yanlış değilse şu an kullanılabilir VRAM 8 GB olarak göstermesi lazımdı.
Merhabalar, bu konu maalesef çok kişinin tıkandığı bir konu. Eski BIOS'larda çok daha fazla bellek verebiliyorken güncel BIOS'larda 2 GB kadar VRAM ayırabiliyoruz APU için. APU kullanılan çoğu sistemde de milli anakartımız olan B450M-S2H olduğu için de çoğu kişi için geçerli bir rehber olacağını...
Merhabalar, bu konu maalesef çok kişinin tıkandığı bir konu. Eski BIOS'larda çok daha fazla bellek verebiliyorken güncel BIOS'larda 2 GB kadar VRAM ayırabiliyoruz APU için. APU kullanılan çoğu sistemde de milli anakartımız olan B450M-S2H olduğu için de çoğu kişi için geçerli bir rehber olacağını...
Zaten şu an bu adamın dediği gibi kullanıyorsun yani 2 GB yetinmiyor işlemci oyunda. Ne kadar gerekliyse o kadar alıyor yani bence şu an sıkıntı olmaz 1 senedir öyle kullandım ben şu an yeni kart aldım.