ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #1 Merhabalar dün ekran kartımı arızalandığı için söktüm. APU Ryzen 3 2200G vardı bende. Onun ekran kartını kullanıyorum. Bu yüzden 5.95 gözüküyor olabilir mi? Normalde 8 GB idi.
Merhabalar dün ekran kartımı arızalandığı için söktüm. APU Ryzen 3 2200G vardı bende. Onun ekran kartını kullanıyorum. Bu yüzden 5.95 gözüküyor olabilir mi? Normalde 8 GB idi.
Çözüm UBerk 21 Eylül 2020 Evet, normal. 2 GB grafik işlemcisi olan Vega 8 için ayrılmış. O nedenle 6 GB kullanılabilir olarak görünüyor.
Evet, normal. 2 GB grafik işlemcisi olan Vega 8 için ayrılmış. O nedenle 6 GB kullanılabilir olarak görünüyor.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 21 Eylül 2020 #2 Evet, normal. 2 GB grafik işlemcisi olan Vega 8 için ayrılmış. O nedenle 6 GB kullanılabilir olarak görünüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, normal. 2 GB grafik işlemcisi olan Vega 8 için ayrılmış. O nedenle 6 GB kullanılabilir olarak görünüyor.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 21 Eylül 2020 #3 2 GB dahili grafik birimi kesiyor hocam. Eğer çift kanal değilse 6 GB ile çok zorlanırsın kısa zamanda yanına bir 8 daha ekle çok büyük fark oluyor. Artı 0 Eksi
2 GB dahili grafik birimi kesiyor hocam. Eğer çift kanal değilse 6 GB ile çok zorlanırsın kısa zamanda yanına bir 8 daha ekle çok büyük fark oluyor.
KS KS ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #4 Mike_Wazowski dedi: 2 GB dahili grafik birimi kesiyor hocam. Eğer çift kanal değilse 6 GB ile çok zorlanırsın kısa zamanda yanına bir 8 daha ekle çok büyük fark oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım vardı. Arıza yaptı bir süreliğine kullanıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: 2 GB dahili grafik birimi kesiyor hocam. Eğer çift kanal değilse 6 GB ile çok zorlanırsın kısa zamanda yanına bir 8 daha ekle çok büyük fark oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım vardı. Arıza yaptı bir süreliğine kullanıyorum zaten.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 21 Eylül 2020 #5 ExomPomoDq dedi: Ekran kartım vardı. Arıza yaptı bir süreliğine kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız olsa bile çift kanal daha iyi oluyor AMD sistemlerde. Artı 0 Eksi
ExomPomoDq dedi: Ekran kartım vardı. Arıza yaptı bir süreliğine kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız olsa bile çift kanal daha iyi oluyor AMD sistemlerde.
KS KS ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 21 Eylül 2020 #6 Mike_Wazowski dedi: Ekran kartınız olsa bile çift kanal daha iyi oluyor AMD sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın. Bütçem yeterli olmadığı için alamadım zaten çift kanal RAM. Ama bütçem olduğu zaman işlemciyi ve RAM'ı değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: Ekran kartınız olsa bile çift kanal daha iyi oluyor AMD sistemlerde. Genişletmek için tıkla... Evet haklısın. Bütçem yeterli olmadığı için alamadım zaten çift kanal RAM. Ama bütçem olduğu zaman işlemciyi ve RAM'ı değiştirmeyi düşünüyorum zaten.