APU sistemde farklı marka RAM'ler sıkıntı çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Kraps
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.750

Kraps

Hectopat
APU bir sistem topluyorum. Şu an alacağım da, 8 GB RAM var. Ama APU olacağından 8 GB RAM daha ekleyeceğim ilk başta. Fakat Dual kit olarak almayıp farklı bir markanın aynı 3200 MHz RAM şeklinde RAM alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem alacağım 8 GB RAM'li şu anda 16 GB'a çıkarabilmek için param yok ve hemen almak istiyorum.
Anladım. Peki sistemi buraya atma şansın var mı? Onun üzerinden tavsiyede bulunuruz. Körleme hareket etmeyelim varsayımlara dayalı.

Anladım. Peki sistemi buraya atma şansın var mı? Onun üzerinden tavsiyede bulunuruz. Körleme hareket etmeyelim varsayımlara dayalı.

Bunu düşünüyorum çünkü sonrada RX 570 takacağım ve işlemcisi güçlü olmasını istedim ve bütçeme tam uyuyor. Ama R3 2200Gli bir tane sistemle çok rahat 16 GB RAM yapabiliyorum.

2+8 için 182 lira fark istiyor. Bence böyle almanız daha iyi olur ilerisi içinde ram konusunda kafanız rahat olur.

LOL +100 fps Yüksek grafikler 1080p
CSGO +120 fps Yüksek-orta grafikler 1080p
Battlefield5 +60 65fps orta grafikler 1080p
Cod Warzone +55 fps normal grafikler 1080p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…