APU sistemde harici ekran kartı sağlıklı FPS verir mi?

Vagon Necmi 7

Centipat
Daha fazla  
Selamlar yeğenime APU sistem toplayacağım da bir inceleme videosunda harici ekran kartı takınca muadil işlemcilere göre FPS çakılması yaşanıyor dedi. Toplamayı düşündüğüm sistem;

-AMD Ryzen 5 Pro 4650G altı çekirdek 3.70 GHz işlemci.
-MSI A520M-A Pro AM4 DDR4 4600

-16 GB 3000MHz RAM.

Veya.

-AMD Ryzen 5 3400G dört çekirdek 3.70 GHz işlemci.

İleride düşünülen ekran kartı RX 570 4 GB.
Sizce uyumlu olup tam olması geren FPS'leri verir mi?

Bi' kere A520'ye 3400G takamazsın. Harici ekran kartı takmaya gelirsek, ben de tam olarak bilmiyorum ama ya PCIe hat sayısının bölünmesinden ya da APU işlemcilerdeki önbellekten kaynaklı sıkıntılar oluyordu. Ama üst seviye kartlar için geçerliydi bunlar. RX570'de sorun çıkaracağını sanmam.

Size bir şey önereyim ikinci el 2200g alın 600 tl civarı bulabilirseniz iyi olur.

Kullanın sonraki ekran kartı eklemeye karar verdiğinizde 3100 ya da üzeri bir işlemciyle değiştirin. Çok zarar etmezsiniz 2200g işlemciyi biraz altında tekrar satarsınız.

Oyun performansı oyuna göre değişir fakat işinizi göreceğine eminim. (2200g Kullanıcısıyım)

4650g ye boşuna para vermeyin ileride ekran kartı alacaksanız.

Size bir şey önereyim ikinci el 2200g alın 600 tl civarı bulabilirseniz iyi olur.

Kullanın sonraki ekran kartı eklemeye karar verdiğinizde 3100 ya da üzeri bir işlemciyle değiştirin. Çok zarar etmezsiniz 2200g işlemciyi biraz altında tekrar satarsınız.

Oyun performansı oyuna göre değişir fakat işinizi göreceğine eminim. (2200g Kullanıcısıyım)

4650g ye boşuna para vermeyin ileride ekran kartı alacaksanız.
pubg rahat oynayabiliyor musunuz

Bana kalırsa da 3400G almak mantıklı ileride biraz darboğazı göze alıp 2060 bile takılabilir hem grafik birimi 2200G ve 4650G'den daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PUBG rahat oynayabiliyor musunuz?

PUBG oynamadım denemedim (Oyunu satın almadım). Fakat bir dönem Ücretsiz Lite versiyonunu oynadım onu çalıştırıyor.

Haricinde GTA 5, CS:GO, FM21, Skyrim, Fallout 4, Forza Horizon 4, Witcher 3, FIFA 20 gibi oyunları orta düşük ayarlarda oynatıyor.

Piyasada bu ikiliyi yani CPU ve GPU aynı anda bu sıfır fiyatında bulmanız çok zor.

Sonuçta çok bir şey beklememek lazım sıfırı 900 TL bir işlemci ve GPU'dan.

Günü kurtarmak için ideal bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı