- Katılım
- 10 Şubat 2020
- Mesajlar
- 2.201
- Çözümler
- 5
Ryzen 5 4650G'li sistem topladım, RAM'lerim Thermaltake Toughram RGB 2x8 3600 MHz CL18. Şu an kullanmaktayım. Çok mu kötü RAM'ler? Aldıktan sonra Ballistix RAM'lerin önerildiğini gördüm.
Bir kaç konuda Ballistix ramlerin APU sistemler için önerildiğini gördüm CL 16 onlar benimkiler CL 18. kendi kendime kötü mü acaba dedim.Kim kötü dedi?
Yok hocam kötü değiller. Bu arada sistem hayırlı olsunKimse kötü demedi de ben Ballistix RAM'lerin önerildiğini görünce acaba dedim hata mı yaptım.
Yok hocam, RAM'ler gayet güzel ve kaliteli.Kimse kötü demedi de ben Ballistix RAM'lerin önerildiğini görünce acaba dedim hata mı yaptım.
Teşekkür ederim.Yok hocam kötü değiller. Bu arada sistem hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.