APU sisteme 3000-3200 MHz RAM önerisi

Bütçe
1000-1200 TL

Ghostrust

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte A320M-S2H
İşlemci
Ryzen 3 3200G
Merhabalar herkese APU bir sistemim var ama tek kanal RAM bulunmakta bütçem azdı o sıra alamamıştım, şimdi kendimde bulunan RAM'i de satıp parayı da üstüne koyup çift kanal 2x8 16 GB RAM yapmayı planlıyorum. Anakartım 3200 MHz destekliyormuş sanırsam A320M-S2H
1000 TL-1200 TL bütçem olacak RAM için önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar herkese APU bir sistemim var ama tek kanal RAM bulunmakta bütçem azdı o sıra alamamıştım, şimdi kendimde bulunan RAM'i de satıp parayı da üstüne koyup çift kanal 2x8 16 GB RAM yapmayı planlıyorum. Anakartım 3200 MHz destekliyormuş sanırsam A320M-S2H
1000 TL-1200 TL bütçem olacak RAM için önerilerinizi bekliyorum.

Bu RAM'den 2 tane alırsan hem güzel görünüşlü hem de yüksek performanslı olur.

Merhabalar tekrardan, öneriniz için teşekkür ederim bu RAM'i almayı düşünüyorum ancak tek sorum var anakartım 3200 MHz RAM'e kadar destekliyormuş yani ben şimdi gidip 3600 alsam bile o RAM'ler 3200 de çalışacak. O yüzden ben şöyle düşündüm ileride anakart değiştirirsem bu sefer 3600 MHz olarak kullanabilirim o yüzden bir sıkıntı yok gibi düşündüm ama tek sorum RAM'i anakart otomatik olarak mı? 3200 MHz'ye ayarlayacak yoksa biz otomatik olarak BIOS'tan bir ayar yapmalı mıyız?

Son düzenleme:
Merhabalar tekrardan, öneriniz için teşekkür ederim bu RAM'i almayı düşünüyorum ancak tek sorum var anakartım 3200 MHz RAM'e kadar destekliyormuş yani ben şimdi gidip 3600 alsam bile o RAM'ler 3200 de çalışacak. O yüzden ben şöyle düşündüm ileride anakart değiştirirsem bu sefer 3600 MHz olarak kullanabilirim o yüzden bir sıkıntı yok gibi düşündüm ama tek sorum RAM'i anakart otomatik olarak mı? 3200 MHz'ye ayarlayacak yoksa biz otomatik olarak BIOS'tan bir ayar yapmalı mıyız?

Anakartınız kendisi D.O.C.P yada XMP yi actıgınız sürece ayarlayacaktır. Kendisi de ayarlamasa bile siz manuel olarak BIOS dan cok kolay sekılde ayarlayabilirsiniz. Bu ramler cok kaliteli ve fiyatları da cok uygun gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz.

Anakartınız kendisi D.O.C.p ya da XMP'yi actıgınız sürece ayarlayacaktır. Kendisi de ayarlamasa bile siz manuel olarak BIOS'tan cok kolay sekılde ayarlayabilirsiniz. Bu RAM'ler cok kaliteli ve fiyatları da cok uygun gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı