APU sisteme geçmek mantıklı mı?

HeyBeauu

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, eski bir sistemim vardı güncellemeye çalıştım. Şu anki sistemim şu şekilde.

Anakart: Foxconn 31MXP.
İşlemci: Intel Xeon 5450.
Ekran kartı: Baya dandik çok eski bir ekran kartı.
İşlemci fanı: Snowman M.200.
PSU: Aerocool 400W PSU.
Kingston 120 GB SSD.
2+2 4 GB DDR2 RAM.

R7 240 almıştım ama görüntü vermemeye başladı sanırım anakarttan dolayı. Bu bilgisayarı 2.el olarak satıp düşük bütçeli bir APU sisteme geçmem mi mantıklı olur yoksa anakart alıp RAM'leri 4+4 yapmam mı daha mantıklı olur? Sanırım RAM'lerden kaynaklı çok eski oyunlarda bile FPS sorunu yaşıyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlara bağlı. APU alırsan ileride yükseltme şansın çok olur. Bu sistemi zor yükseltirsin. 1-2 yıl götürür.
CS-GO'da fps düşmeden kasmadan medium ayarlarda oynamam yeterli olur hocam, çok yükseltmeye ihtiyacım olmaz apu sistem alsam da. Sistemi yükseltince istediğim performansı alamamaktan da korkuyorum aslında

CS:GO'da FPS düşmeden kasmadan medium ayarlarda oynamam yeterli olur hocam, çok yükseltmeye ihtiyacım olmaz APU sistem alsam da. Sistemi yükseltince istediğim performansı alamamaktan da korkuyorum aslında.

Ekran kartınızı belirtin. İnternetteki testlere göre sonuç verebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı