APU sisteme güç gelmemesi

panpal

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. APU sistem olan bilgisayarima ekran karti taktim, acilmadi. Buyuk ihtimalle guc kaynagim yetersiz oldugu için. Sonrasinda karti çıkarıp tekrar calistirmayi denedim. Fakat asla guc gelmiyor. Yardimci olursaniz sevinirim.

Bunu yapinca olcak mi? Nasi cikaricam?
BIOS pili çıkarmayla ilgili herhangi bir videodan bulabilirsin. Sisteme güç kablosunu takma. BIOS pilini çıkar ve bir süre sonra geri takıp çalıştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptim fakat degisen bisi olmadi
Nolmus olabilir yardimci olurmusunuz

Ekran kartı takarken sisteminiz statik elektriğe maruz kalmış olabilir. PSU kablosunu önce PSU'yu kapatarak çıkartın. Sonrasında PSU'nun fiş takma yerindeki üç metale iki parmağınızı 15-20 saniye boyunca değdirin. Bu arada üstünüzde statik elektrik olmamasına ve ellerinizin kuru olmasına dikkat edin. Sonra kabloyu takıp tekrar deneyin.

Düşük bir ihtimal olarak ekran kartını takarken statik elektrik anakarta zarar vermiş olabilir. Başka düşük bir ihtimal ise bozuk ekran kartı anakartı bozmuş olabilir. Eğer dediğimi yaptığınızda sistem yine açılmıyorsa PSU, anakart veya ekran kartı arızası için güvenilir bir bilgisayarcıya gidiniz.

Evet, buraya 15-20 saniye boyunca parmak uçlarınızı değdirin. Üzerinizde statik elektrik olmamasına dikkat edin.
Denedim fakat bi sonuc alamadim yrdimci olursaniz cok sevinicem aksama sinavim var hemen cozmem gerekiyor bu sorunu
Evet, buraya 15-20 saniye boyunca parmak uçlarınızı değdirin. Üzerinizde statik elektrik olmamasına dikkat edin.
Ekran karti calisiyor su an baska bi kasada denedim
Denedim fakat bi sonuc alamadim yrdimci olursaniz cok sevinicem aksama sinavim var hemen cozmem gerekiyor bu sorunu

Baska psu taktim bilgisayar calisti o xaman sorun psu da diyebilirmiyiz?

Son düzenleme:
PSU da sorun olmuş ozm ekran kartı ile woltaj yetmediği için çok yüklenip yakmış veya kısa devre yapmış olabilir.

Baska psu taktim bilgisayar calisti o xaman sorun psu da diyebilirmiyiz?

PSU da sorun olmuş ozm ekran kartı ile woltaj yetmediği için çok yüklenip yakmış veya kısa devre yapmış olabilir.
Hocam nasi cozebilirim? Psu kablolarinda problem de olabilir cunku bu psuyi yeni aldim 1 ay once calismadi gecenlerde bi taktim tikir tikir calisiyodunsimdi ekran karti olayindan sonra yine calismiyor
Hocam nasi cozebilirim? Psu kablolarinda problem de olabilir cunku bu psuyi yeni aldim 1 ay once calismadi gecenlerde bi taktim tikir tikir calisiyodunsimdi ekran karti olayindan sonra yine calismiyor
Arkadaslar bi calisiuor psu bi calismiyo neden olabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…