APU sisteme takılan GPU ekran gelmesine rağmen gözükmüyor

barisssssss

Kilopat
Ryzen 5 2400G'li sistemime RX 5700 ekran kartı taktım bilgisayar açıldı görüntü geldi ama ekran kartım gözükmüyor ve aktif değil sanırsam. Bunu nasıl çözebilirim?

Ryzen 5 2400G'li sistemime RX 5700 ekran kartı taktım bilgisayar açıldı görüntü geldi ama ekran kartım gözükmüyor ve aktif değil sanırsam. Bunu nasıl çözebilirim?
Bios üzerinden dahili ekran kartını devre dışı bırakın. Görüntü kablosunu da ekran kartına takarsınız.

Hocam Ekran açıksa işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Windows Güncel değilse bir günceller misiniz en son sürümüne. Ben çözümü öyle bulmuştum.

Hocam Ekran açıksa işlemcinin ekran kartını kullanıyor. Windows Güncel değilse bir günceller misiniz en son sürümüne. Ben çözümü öyle bulmuştum.

Windows'um güncel fakat aygıt yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor

Aygıt yöneticisinde devre dışı gözüküyor mu yada etkin mi gözüküyor. Ayrıca sürücüleri kurmanız lazım bendede gözükmüyordu.
aygıt yöneticisinde hiçbir şekilde gözükmüyor sadece vega11 devre dışı kalmış sanırsam üstünde ünlem işaretiyle gözüküyor

Bios üzerinden dahili ekran kartını devre dışı bırakın. Görüntü kablosunu da ekran kartına takarsınız.
görüntü kablosunu ekran kartina taktim görüntü geldi fakat ekran kartı gözükmüyor yinede ayni islemi mi yapmaliyim

Ya ekran kartınız sıkıntılı yada başka bir şey var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aygıt yöneticisinde hiçbir şekilde gözükmüyor sadece vega11 devre dışı kalmış sanırsam üstünde ünlem işaretiyle gözüküyor

görüntü kablosunu ekran kartina taktim görüntü geldi fakat ekran kartı gözükmüyor yinede ayni islemi mi yapmaliyim
Dün yeni bilgisayarıma windows 11 kurdum ve aynı sıkıntı bendede vardı . En son sürücüyü indirip kurun hocam ondan sonra yeniden başlatın bilgisayarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı