APU sistemin FPS değerleri nasıldır?

4300GE alın.

144 Hz monitör alacağım ona göre. Teşekkürler, başka yorumu olan varsa beklerim .

400 TL gibi bir fark var, karşılayabilir miyim bilmiyorum.
144 Hz monitör almayın. Tofaşa Lamborghini motoru takmaya gerek yok. Onun dışında, güzel performans alırsınız merak etmeyin.

144 Hz monitör almayın. Tofaşa Lamborghini motoru takmaya gerek yok. Onun dışında, güzel performans alırsınız merak etmeyin.
Ekran kartı takacağım sonradan Apunun da mantığı bu değil mi bir daha monitör almaya gerek yok bence.
Espor oyunlarında çok yüksek FPS değerleri elde edersin 3200G ile. CS:GO 1080p FXAA ile orta ayarlarda 100+ FPS alıyorum ben.
Diğer parçaların neydi acaba?
edit : gördüm gerek kalmadı

Son düzenleme:
AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ işlemci + AMD Radeon R7
işlemciye sahibim ve Haziran 2017'den beri her günüm bu bilgisayarda geçiyor. Oyun olarak genelde LOL oynuyorum ama arada bir gta5 açtığımda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. FPS değerlerine hiç bakmadım yalnız şuana kadar gayet memnunum.

2 ayda bir komple kasa temizliği yapıyorum fanlar işlemci soğutucusu termal macunu gibi.

Sizce tecrübesi olmayan biri olarak kurulumu yapabilir miyim?
Acaba nasıl Fpse bakmadan oynuyorsunuz LOL'de mapten çok fpsye bakıyorum.

Sizce tecrübesi olmayan biri olarak kurulumu yapabilir miyim?

Acaba nasıl Fpse bakmadan oynuyorsunuz LOL'de mapten çok fpsye bakıyorum.
Sizin için sonraki oyunumda bakarım, ayarlar en full'de oynuyorum bu tür oyunlarda fps düşüşü falan yaşatmaz zaten. Gta5'de full ayarlarda oynamıyorum tabiyki orada ayarlar daha kısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…