APU sistemin FPS değerleri nasıldır?

AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz işlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA | En Ucuzu Akakçe

akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberi
www.akakce.com
www.akakce.com

PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA

Patriot 8 GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit RAM En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PVS48G320C6 İtopya'da.
www.itopya.com
www.itopya.com
www.akakce.com

Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 RAM arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

FSP Hydro K 500W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

4300GE alın.

144 Hz monitör almayın. Tofaşa Lamborghini motoru takmaya gerek yok. Onun dışında, güzel performans alırsınız merak etmeyin.
Ekran kartı takacağım sonradan Apunun da mantığı bu değil mi bir daha monitör almaya gerek yok bence.
Espor oyunlarında çok yüksek FPS değerleri elde edersin 3200G ile. CS:GO 1080p FXAA ile orta ayarlarda 100+ FPS alıyorum ben.
Diğer parçaların neydi acaba?
edit : gördüm gerek kalmadı

Son düzenleme:
AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ işlemci + AMD Radeon R7
işlemciye sahibim ve Haziran 2017'den beri her günüm bu bilgisayarda geçiyor. Oyun olarak genelde LOL oynuyorum ama arada bir gta5 açtığımda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. FPS değerlerine hiç bakmadım yalnız şuana kadar gayet memnunum.

2 ayda bir komple kasa temizliği yapıyorum fanlar işlemci soğutucusu termal macunu gibi.

Sizce tecrübesi olmayan biri olarak kurulumu yapabilir miyim?
AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ işlemci + AMD Radeon R7
işlemciye sahibim ve Haziran 2017'den beri her günüm bu bilgisayarda geçiyor. Oyun olarak genelde LOL oynuyorum ama arada bir gta5 açtığımda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. FPS değerlerine hiç bakmadım yalnız şuana kadar gayet memnunum.

2 ayda bir komple kasa temizliği yapıyorum fanlar işlemci soğutucusu termal macunu gibi.
Acaba nasıl Fpse bakmadan oynuyorsunuz LOL'de mapten çok fpsye bakıyorum.

Sizce tecrübesi olmayan biri olarak kurulumu yapabilir miyim?

Acaba nasıl Fpse bakmadan oynuyorsunuz LOL'de mapten çok fpsye bakıyorum.
Sizin için sonraki oyunumda bakarım, ayarlar en full'de oynuyorum bu tür oyunlarda fps düşüşü falan yaşatmaz zaten. Gta5'de full ayarlarda oynamıyorum tabiyki orada ayarlar daha kısık

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı