Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Görev yöneticisinde baktığımda GPU 512MB olarak gözüküyor ben bu değeri arttırmak istiyorum, nasıl yapabiliriz? Ve performansa etkisi olur mu? İşlemci 5600G Anakart ASUS A320M Gaming.
Görev yöneticisinde baktığımda GPU 512MB olarak gözüküyor ben bu değeri arttırmak istiyorum, nasıl yapabiliriz? Ve performansa etkisi olur mu? İşlemci 5600G Anakart ASUS A320M Gaming.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 18 Ocak 2023 #2 BIOS'u kurcala. Advanced kısmından bir yerde olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Hououin Kyouma dedi: BIOS'u kurcala. Advanced kısmından bir yerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Videoları izledim bulamadım hocam başka bir ayar varmış herhalde ama BIOS'ta yok. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: BIOS'u kurcala. Advanced kısmından bir yerde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Videoları izledim bulamadım hocam başka bir ayar varmış herhalde ama BIOS'ta yok.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 18 Ocak 2023 #4 Asrevya dedi: Videoları izledim bulamadım hocam başka bir ayar varmış herhalde ama BIOS'ta yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? ASUS BIOS'larda kesinlikle bulunması lazım. @Asrevya Advanced > NB Configuration >? Buffer size Auto yerine 2 GB olanı seç. Artı 0 Eksi
Asrevya dedi: Videoları izledim bulamadım hocam başka bir ayar varmış herhalde ama BIOS'ta yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok? ASUS BIOS'larda kesinlikle bulunması lazım. @Asrevya Advanced > NB Configuration >? Buffer size Auto yerine 2 GB olanı seç.
KS KS Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #5 Eve geçince yapacağım hocam peki herhangi bir zararı olur mu sisteme? Performans artışı da yaşanırmı. Artı 0 Eksi
Eve geçince yapacağım hocam peki herhangi bir zararı olur mu sisteme? Performans artışı da yaşanırmı.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.224 Çözümler 86 18 Ocak 2023 #6 Asrevya dedi: Eve geçince yapacağım hocam peki herhangi bir zararı olur mu sisteme? Performans artışı da yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Altı üstü RAM'in bir kısmının paylaşılacak sisteme nasıl zarar olsun? Ben pek performans artışı yaşamadım şahsen. VRAM yetmediği durumlarda zorla olsa RAM'lerden alıyor. Artı 0 Eksi
Asrevya dedi: Eve geçince yapacağım hocam peki herhangi bir zararı olur mu sisteme? Performans artışı da yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Altı üstü RAM'in bir kısmının paylaşılacak sisteme nasıl zarar olsun? Ben pek performans artışı yaşamadım şahsen. VRAM yetmediği durumlarda zorla olsa RAM'lerden alıyor.