APU vs. Ekran kartlı sistem

demirabe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x
Gigabyte Eagle RX6700XT
Gigabyte B550 Gaming X V2
2x8GB XPG 3200mhz
Frisby 650W 80+
Samsung 970 Evo Plus 2Tb
Şimdi ben PC toplayacağım ve parayı hangisine yatıracağım hakkında fikrim az var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi ben grafik kartı olan iyi bir işlemci mi alayım yoksa R3 2200G ve yanında ekran kartı mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçasından parçasına değişmekle beraber çoğunlukla harici ekran kartlı sistemlerin performansı daha iyi oluyor. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bütçeyi belirtmiştim ama neyse bütçem belirgin değil ama ucuz olursa iyi olur ha çok ucuz olmasın çok pahalı da olmasın yani 900 TL olabilir ekran kartı da alacaksam, ama almayacaksam 1800 TL'ye çıkabilir.
Ekran kartı olarak GTX 1060 almayı planladım ve aldım da ama bozuk çıktı ve iade alırlar mı bilemiyorum çünkü 1250 TL vermiştim ayrıca aynısının 6 GB versiyonunu almaya karar verdim. Ha iade kabul etmediler mi o zaman APU'ya geçerim ya da RX 550 veya RX 560 alabilirim. Ekran kartsız yani APU sistem toplayacaksam da Ryzen 5 Pro 4650G alabilirim ama işlemciye karar vermedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı