APU'lu sistem önerisi

PEKİ 1083,37 *0.30 :324 TL
1083-324:759 -830 TL arası
bu şekilde hesaplanıyor diye biliyorum eğer verilen fiyat indirimsiz ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu KÖTÜ oldu 14 gün sonra 500 tl param olucak. bu yetersiz elektro gitarımı ve amfimi satmam gerekeçek
bide bu sistem iyimi emin değilim. Oyun için intel işlemci tercih edilmemeli diye biliyorum . Bu SİSTEM GÜZELSE Bİ ŞEKİLDE PARA BULUP ALMAYA ÇALIŞICAM.

İNTEL PENTİUM G3220 ALINABİLİRMİ i3 yerine
İntel Pentium G3220 Soket 1150 3.0Ghz 3Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yorması ya, technopat halkı olarak görevimiz Apuyla ekran kartının gücünü birleştirmek istiyorsanız r7 240 veya r7 250 almanız lazım. Tabi birleştirmek istemiyorsanız tüm ekran kartlarını takabilirsiniz. 2. soru ise ne kadar kullanacağınıza bağlı. Eğer çok uzun yıllar kullanacaksanız i3 almanız daha iyi olur. Ama 2-3 yılda bir sistem yeniliyorsanız pentium g3220 yetecektir.

Çok saol kardeşim. yani sistem senin dediğin gibi olsun yani , PEKİ dostum a10 7850 k almak daha mantıklı değilmi şimdilik yeni cıkan oyunları iyi ayarlarda oynatıyor. ileride oynatamadıgı oyun olunca ekran kartı alsak daha mantıklı değilmi ?
hangi si daha iyi tekrardan söylermirsin acaba

Eyvallah kardeşim çok sağol. inşallah dediğin sistem toplayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…