APU'ya Ayrılan RAM Miktarını Geri Alma

Arkadaş nasıl ekran kartından görüntü alırım dememiş.
BİOS' ta ayarı var. Anakart Modelin nedir ?
Ekran kartından görüntü alınca APU otomatik devre dışı kalıyor. Sistem de olmayan bir şeye RAM ayıramayacağına göre sorun çözülür. Biraz yorumla yazılanları.

Ekran kartından görüntü alınca APU otomatik devre dışı kalıyor. Sistem de olmayan bir şeye RAM ayıramayacağına göre sorun çözülür. Biraz yorumla yazılanları.
APU kullanıcısı olarak böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorum. APU hala açık olacak ve RAM' den götürecek. BIOS'a girip ya devre dişi bırakacak yada APU İçin ayırdığı Ram miktarını en alt seviye olan 64 MB' ye alacak.

Bu her zaman yeterli olmuyor. O karttan görüntü almasanız bile ona bir miktar RAM ayırmış oluyorsunuz. Ayrıca bir grafik biriminden "görüntü almamanız" veya kapalı olması grafik işlemcinin orada olmadığı anlamına gelmiyor.

Arkadaş nasıl ekran kartından görüntü alırım dememiş.
BİOS' ta ayarı var. Anakart Modelin nedir ?
BIOS üzerinden dahili ekran kartına ayrılan RAM miktarını ayarlayabilirsiniz. Anakartınız nedir?
Anakartım MSI A320M PRO-E. Dxdiag'dan fotoğrafınıda çektim sizin onaylayabilmeniz için almış değil mi RAM'den ve ilginiz için teşekkür ederim. UwU

Dosya Ekleri

• 20190808_200412.jpg
    20190808_200412.jpg
    931,9 KB · Görüntüleme: 297
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı