2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 9 Kasım 2020 #11 6000 TL sistem toplama 6000 TL'ye GTA 5'de en yüksek ayarlarda donmasın yeter EBA vs. www.technopat.net İstiyorsanız burada güncellediğimi alın. Birkaç parçayı indirimden daha iyi şeylerle değiştirdim. RAM'leri de başka marka yaptım.
6000 TL sistem toplama 6000 TL'ye GTA 5'de en yüksek ayarlarda donmasın yeter EBA vs. www.technopat.net İstiyorsanız burada güncellediğimi alın. Birkaç parçayı indirimden daha iyi şeylerle değiştirdim. RAM'leri de başka marka yaptım.
fehmi_ns Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #12 @fatihylmzz Yardımcı olabilirsen sana zahmet.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 9 Kasım 2020 #13 fehmi_ns dedi: @fatihylmzz Yardımcı olabilirsen sana zahmet. Genişletmek için tıkla... Ne konuda yardım etmesini istediğinizi de söyleseniz keşke.
fehmi_ns dedi: @fatihylmzz Yardımcı olabilirsen sana zahmet. Genişletmek için tıkla... Ne konuda yardım etmesini istediğinizi de söyleseniz keşke.
fehmi_ns Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1.036 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #14 246941 dedi: Ne konuda yardım etmesini istediğinizi de söyleseniz keşke. Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor.
246941 dedi: Ne konuda yardım etmesini istediğinizi de söyleseniz keşke. Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 9 Kasım 2020 #15 fehmi_ns dedi: @fatihylmzz Yardımcı olabilirsen sana zahmet. Genişletmek için tıkla... fehmi_ns dedi: Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce bu bilgisayar iyi mi? Piyasanın altında bir fiyatı olduğunu gördüm. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Anakart : https://www.hepsiburada.com/asus-pr...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.7 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ İşlemci : Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm Box İşlemci | En Ucuzu Akakçe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ekran kartı : Inno3D GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 2300 TL) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ram : Apacer Panther 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri (2 Adet) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Depolama : SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD (SDSSDH3N-500G-G25) | Teknobiyotik ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Güç Kaynağı : Zalman MegaMax ZM500-TXII 500W 120mm 80 Plus Power Supply - incehesap.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fiyat : "5820" TL "Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."
fehmi_ns dedi: @fatihylmzz Yardımcı olabilirsen sana zahmet. Genişletmek için tıkla... fehmi_ns dedi: Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce bu bilgisayar iyi mi? Piyasanın altında bir fiyatı olduğunu gördüm. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Anakart : https://www.hepsiburada.com/asus-pr...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.7 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ İşlemci : Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm Box İşlemci | En Ucuzu Akakçe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ekran kartı : Inno3D GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 2300 TL) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ram : Apacer Panther 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri (2 Adet) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Depolama : SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD (SDSSDH3N-500G-G25) | Teknobiyotik ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Güç Kaynağı : Zalman MegaMax ZM500-TXII 500W 120mm 80 Plus Power Supply - incehesap.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Fiyat : "5820" TL "Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."