Aquarius 5A alınır mı?

İstiyorsanız burada güncellediğimi alın. Birkaç parçayı indirimden daha iyi şeylerle değiştirdim. RAM'leri de başka marka yaptım.

@fatihylmzz
Yardımcı olabilirsen sana zahmet.

Sizce bu bilgisayar iyi mi? Piyasanın altında bir fiyatı olduğunu gördüm. Sizce nasıl?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : https://www.hepsiburada.com/asus-pr...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.53.7
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm Box İşlemci | En Ucuzu Akakçe
Ekran kartı : Inno3D GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe (İndirimle 2300 TL)
Ram : Apacer Panther 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri (2 Adet)
Depolama : SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD (SDSSDH3N-500G-G25) | Teknobiyotik
Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK | En Ucuzu Akakçe
Güç Kaynağı : Zalman MegaMax ZM500-TXII 500W 120mm 80 Plus Power Supply - incehesap.com

Fiyat : "5820" TL

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı