- Makaleler
- 1
PSU gayet kaliteli.Kesinlikle alınmaz. O PSU'ya 9000TL emanet edilmez. Başka alternatiflere yönelin.
@GFYT neden üzgün attınız? (600TL verip sonradan başka bir PSU alabilir ama)
PSU gayet kaliteli.Kesinlikle alınmaz. O PSU'ya 9000TL emanet edilmez. Başka alternatiflere yönelin.
@GFYT neden üzgün attınız? (600TL verip sonradan başka bir PSU alabilir ama)
PSU gayet kaliteli.
@Fatih A ben orada PSU'nun kötü olmadığını anlattım. 9000₺ bir sistem için haklısınız bende tercih etmem ancak konu sahibi belki sistem toplamayı bilmiyor bu yüzden hazır sistem tercihinde bulundu bilemeyiz o yüzden.
Ayrıca PSU çıkarma gibi bir seçenek yok ek masraf demektir bu da. İleride değişimi yapılabilir ancak şu durumda idare eder.
@Fatih A ben orada PSU'nun kötü olmadığını anlattım. 9000₺ bir sistem için haklısınız bende tercih etmem ancak konu sahibi belki sistem toplamayı bilmiyor bu yüzden hazır sistem tercihinde bulundu bilemeyiz o yüzden.
Ayrıca PSU çıkarma gibi bir seçenek yok ek masraf demektir bu da. İleride değişimi yapılabilir ancak şu durumda idare eder.
B450M S2H yap.
SSD'yi çıkartıp Apacer Panther AS340 veya bütçe varsa Samsung 860 EVO al.
Bütçe 9000tl'yse ve hazır şart değilse toplayalım sistem.
Aquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.