tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, 10.000 civarı bütçem var ve sistemi kişiselleştirdim. 6.171 TL kasa, 5.453 TL ekran kartı gelmiş oluyor, toplamda 11.624 TL. Bu sisteme bu para verilir mi veya beklenir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, 10.000 civarı bütçem var ve sistemi kişiselleştirdim. 6.171 TL kasa, 5.453 TL ekran kartı gelmiş oluyor, toplamda 11.624 TL. Bu sisteme bu para verilir mi veya beklenir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Mart 2021 #2 Alınır. Şu piyasada iyi ürün.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 6 Mart 2021 #3 Sistem, şartları göz önüne alırsak biraz pahalı ama alınabilir. Fakat o kasa ve PSU bu sistem için olmamış bence.
Sistem, şartları göz önüne alırsak biraz pahalı ama alınabilir. Fakat o kasa ve PSU bu sistem için olmamış bence.
tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 Salih_Emre dedi: Alınır. Şu piyasada iyi ürün. Genişletmek için tıkla... Donanım parçaları nasıl? İlk defa alacağım pek anlamıyorumda. CasH20 dedi: Sistem, şartları göz önüne alırsak biraz pahalı ama alınabilir. Fakat o kasa ve PSU bu sistem için olmamış bence. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım dersiniz? Çok ikilemde kaldım.
Salih_Emre dedi: Alınır. Şu piyasada iyi ürün. Genişletmek için tıkla... Donanım parçaları nasıl? İlk defa alacağım pek anlamıyorumda. CasH20 dedi: Sistem, şartları göz önüne alırsak biraz pahalı ama alınabilir. Fakat o kasa ve PSU bu sistem için olmamış bence. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım dersiniz? Çok ikilemde kaldım.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Mart 2021 #5 tolgahng dedi: Donanım parçaları nasıl? İlk defa alacağım pek anlamıyorumda. Ne yapayım dersiniz? Çok ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Kasası ne? PSU ortalama bir PSU çok iyi değil diğer bileşenler ise çok kaliteli ve alınabilir. Aquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sistem bu herhalde. Kasası gayet güzel alabilirsin ama hızlı ol akşam stok biter.
tolgahng dedi: Donanım parçaları nasıl? İlk defa alacağım pek anlamıyorumda. Ne yapayım dersiniz? Çok ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla... Kasası ne? PSU ortalama bir PSU çok iyi değil diğer bileşenler ise çok kaliteli ve alınabilir. Aquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sistem bu herhalde. Kasası gayet güzel alabilirsin ama hızlı ol akşam stok biter.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mart 2021 #6 Hocam sistem iyi ama PSU’yu ilerleyen zamanlarda değiştirin, ne olur ne olmaz ben o PSU için 2060 ve üstünü önermiyorum.
Hocam sistem iyi ama PSU’yu ilerleyen zamanlarda değiştirin, ne olur ne olmaz ben o PSU için 2060 ve üstünü önermiyorum.
EmirFatih Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mart 2021 #7 Hocam bence bu zamanda bilgisayar alınmaz. Minnigciler piyasayı ele almış durumda biraz daha beklemek en iyisi olacaktır,tabii acil değilse.
Hocam bence bu zamanda bilgisayar alınmaz. Minnigciler piyasayı ele almış durumda biraz daha beklemek en iyisi olacaktır,tabii acil değilse.
Dündar Ece Centipat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 259 Yer Bu Bilgisayar /Yerel disk C:/Bursa/Gemlik 6 Mart 2021 #8 Kaçırma derim.
tolgahng Kilopat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #9 Dreamy Bull dedi: Hocam sistem iyi ama PSU'yu ilerleyen zamanlarda değiştirin, ne olur ne olmaz ben o PSU için 2060 ve üstünü önermiyorum. Genişletmek için tıkla... İlerleyen zaman dediğiniz ne zaman? Çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Yakın zamanda. EmirFatih dedi: Hocam bence bu zamanda bilgisayar alınmaz. Minnigciler piyasayı ele almış durumda biraz daha beklemek en iyisi olacaktır, tabii acil değilse. Genişletmek için tıkla... Ramazan ayı geliyor hayatım boyunca doğru dürüst bir bilgisayarım olmadı piyasalar düzelse şu bilgisayarın ederi ne kadar ki?
Dreamy Bull dedi: Hocam sistem iyi ama PSU'yu ilerleyen zamanlarda değiştirin, ne olur ne olmaz ben o PSU için 2060 ve üstünü önermiyorum. Genişletmek için tıkla... İlerleyen zaman dediğiniz ne zaman? Çok büyük bir sorun teşkil eder mi? Yakın zamanda. EmirFatih dedi: Hocam bence bu zamanda bilgisayar alınmaz. Minnigciler piyasayı ele almış durumda biraz daha beklemek en iyisi olacaktır, tabii acil değilse. Genişletmek için tıkla... Ramazan ayı geliyor hayatım boyunca doğru dürüst bir bilgisayarım olmadı piyasalar düzelse şu bilgisayarın ederi ne kadar ki?
civcivelek Picopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #10 İlerleyen zamanda piyasa ne olacak hiç belli olmaz,al gitsin güzel sistem ama ileride psu değiştir.