Farksız. Gerek yok fazladan para vermeye. BIOSTAR markası iyi markadır. Anakart da giriş seviyesi olarak gayet güzel bir model. Aradaki farka başka yükseltmeler yapılabilir.
Dostum bir şey sormak istiyorum. Aynı sistemden alacağım Palit GTX 1660 Super koydum R5 3500X işlemci ve RAM'i 16 GB yaptım. PUBG'yi rahat bir şekilde oynar mıyım?
Tabii ki yeter. Ama ileride RTX 2060 Super tarzı bir kart takma kararı verirseniz sorun yaşayabilirsiniz belki. Ama ihtimal düşük ve FSP en iyi markalardan biri.
Tabii ki yeter. Ama ileride RTX 2060 Super tarzı bir kart takma kararı verirseniz sorun yaşayabilirsiniz belki. Ama ihtimal düşük ve FSP en iyi markalardan biri.
Dostum bir şey sormak istiyorum. Aynı sistemden alacağım Palit GTX 1660 Super koydum R5 3500X işlemci ve RAM'i 16 GB yaptım. PUBG'yi rahat bir şekilde oynar mıyım?
Palit yerine Inno3D tercih edebilirsiniz. 50 TL'niz cebinizde kalır. Bence az para değil. İşlemci olarak 3500X yerine 2700X koyun. Render konusunda 3600X ile aynı neredeyse. Oyunda da üzmez.
Çin'de kullanılan bir marka. Araştırma yaptığımda sorun yaşayan görmedim. Everets, Frisby, Powerboost markaları gibi patladı/çatladı konuları bulamadım.