Aquarius 5an alınır mı?

Peki kasanın hava akışı nasıl? Üstte fan var mı/takılabiliyor mu?

120mm fan takılabilir diye biliyorum. Kasayı kullanan bir arkadaşım söyledi 65 dereceyi pek geçmiyormuş.
Önü mesh duruyor ve 3 adet fan var. Arkada 1 adet de egzoz fan var. Gayet iyi duruyor. Üstte de bildiğim kadarıyla toz fitlresi var ve takmaya müsait.

Aynen öyle ve ayrıca PSU'su FSP marka.

Önü mesh duruyor ve 3 adet fan var. Arkada 1 adet de egzoz fan var. Gayet iyi duruyor. Üstte de bildiğim kadarıyla toz fitlresi var ve takmaya müsait.

Teşekkürler hocam. Bir yaz tatile başlasa da alsam.:)
120mm fan takılabilir diye biliyorum. Kasayı kullanan bir arkadaşım söyledi 65 dereceyi pek geçmiyormuş.

Aynen öyle ve ayrıca PSU'su FSP marka.

Peki PSU yeter mi bu sisteme?

Dostum bir şey sormak istiyorum. Aynı sistemden alacağım Palit GTX 1660 Super koydum R5 3500X işlemci ve RAM'i 16 GB yaptım. PUBG'yi rahat bir şekilde oynar mıyım?

Dostum bir şey sormak istiyorum. Aynı sistemden alacağım Palit GTX 1660 Super koydum R5 3500X işlemci ve RAM'i 16 GB yaptım. PUBG'yi rahat bir şekilde oynar mıyım?
Palit yerine Inno3D tercih edebilirsiniz. 50 TL'niz cebinizde kalır. Bence az para değil. İşlemci olarak 3500X yerine 2700X koyun. Render konusunda 3600X ile aynı neredeyse. Oyunda da üzmez.
Aigo kaliteli midir?
Çin'de kullanılan bir marka. Araştırma yaptığımda sorun yaşayan görmedim. Everets, Frisby, Powerboost markaları gibi patladı/çatladı konuları bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı