Aquarius 5AN mi Teknobiyotik P1 Killer mı?

AviLox

Hectopat
Arkadaşlar, normalde özelleştirerek 5AN almayı planlıyordum fakat Teknobiyotik P1 Killer sistemiyle karşılaşınca kafamda soru işaretleri oluştu.
Hangisi daha iyi olur? 5AN alırsam ayrıca SSD alacağım. P1 Killer alırsam bir kaç ay sonra HDD alacağım.

P1 Killer sistemindeki PSU ve SSD hakkında neler düşünüyorsunuz?

TEKNOBİYOTİK P1 KILLER: AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu) | Teknobiyotik
AQUARİUS 5AN:

Dosya Ekleri

• 1472544456.png
    1472544456.png
    128,3 KB · Görüntüleme: 85
  • TEKNOBİYOTİK P1 KİLLER.png
    TEKNOBİYOTİK P1 KİLLER.png
    253,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Arkadaşlar, normalde özelleştirerek 5an almayı planlıyordum fakat Teknobiyotik P1 Killer sistemiyle karşılaşınca kafamda soru işaretleri oluştu.
Hangisi daha iyi olur? 5an alırsam ayrıca SSD alacağım. P1 Killer alırsam birkaç ay sonra HDD alacağım.

Teknobiyotik P1 Killer: AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu) | Teknobiyotik
Aquarius 5an:

Sormanız hata Teknobiyotik sistemi daha iyi kasasının hava akışı oldukça iyi çift RAM var GameGaraj'da yok.
Arkadaşlar, normalde özelleştirerek 5an almayı planlıyordum fakat Teknobiyotik P1 Killer sistemiyle karşılaşınca kafamda soru işaretleri oluştu.
Hangisi daha iyi olur? 5an alırsam ayrıca SSD alacağım. P1 Killer alırsam birkaç ay sonra HDD alacağım.

Teknobiyotik P1 Killer: AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu) | Teknobiyotik
Aquarius 5an:

Yalnız PSU biraz sıkıntı çıkarır gibi.

Sormanız hata Teknobiyotik sistemi daha iyi kasasının hava akışı oldukça iyi çift RAM var GameGaraj'da yok.

Yalnız PSU biraz sıkıntı çıkarır gibi.
Öncelikle 5AN ile ilgili fotoğrafa bakarsan 2 tane RAM olduğunu göreceksin.
PSU hakkında bende endişelendim. 75 TL daha fazla vererek Aerocool 600W VX PLUS modeline yükseltmeyi planlıyorum.

Bir sorumda P1 Killer sisteminde kullanılan SSD hakkında bilginiz var mıdır ?

Öncelikle 5AN ile ilgili fotoğrafa bakarsan 2 tane RAM olduğunu göreceksin.
PSU hakkında bende endişelendim. 75 TL daha fazla vererek Aerocool 600W VX PLUS modeline yükseltmeyi planlıyorum.

Bir sorumda P1 Killer sisteminde kullanılan SSD hakkında bilginiz var mıdır ?

Bence siz bakın Aquaris tek 8 gb 2x8 yazmıyor ozaman gamegarajdan alabilirsiniz sistemi ekran kartını süpere yükseltin .

İlk yazdığım cümleye bakarsan orada ''Özelleştirerek 5AN almayı planlıyordum.'' cümlesini kullanıyorum ayrıca altındaki resme bakarsan oradaki sistemin de özelleştirilmiş bir sistem olduğunu göreceksin. Konuları daha dikkatli okumanı rica ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı