Aquarius 5AN vs Mastory 5AN

Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir sistem toplamak için para biriktiriyorum. Aşağı yukarı bütçem 5000-5300 arası, bu iki sistemi gözüme kestirdim. Aquarius 5An'yi 1660 Super yapıp Memory 5An'yi ise işlemciyi Ryzen 2600 yapıp böyle bir konfigürasyon yaptım. İki sistem arasında farklar ufak bir fiyat farkı, kasa ve PSU farkı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz teşekkürler.

1.PNG
2.PNG

Son düzenleme:
Benim tavsiyem Aquarius 5AN'yi rami 16 GB yapıp SSD'yi de değiştirip alman.

Ekstra RAM şimdilik bütçemi aştığı için ertelemeyi düşünüyorum SSD'yi ne ile değiştireyim sizce? Kasa ve PSU Mastory'den daha mı iyi diyorsunuz?
Kasası daha iyi en azından önü mesh ve GameGaraj PSU'larını FSP'ye yaptırıyor diye gördüm ama ne kadar doğru bilinmez , SSD'yi de pek seçenek yok ama Crucial yaparsanız daha iyi olur biraz ısınma sorunu var ama başka seçeneğimiz yok.Bu yüzden Aquarius öneririm biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma.
1660 Super'li sistemi tercih edin.
İkisi de 1660 Super kullanıyor.
1597836615565.png

Kasası daha iyi en azından önü mesh ve GameGaraj PSU'larını FSP'ye yaptırıyor diye gördüm ama ne kadar doğru bilinmez , SSD'yi de pek seçenek yok ama Crucial yaparsanız daha iyi olur biraz ısınma sorunu var ama başka seçeneğimiz yok.Bu yüzden Aquarius öneririm biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma.

İkisi de 1660 Super kullanıyor.
Eki Görüntüle 643175
Anladım hocam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Aquarius 5AN genel olarak daha çok tercih ediliyor zaten gördüğüm kadarıyla Mastory 5AN ile ilgili ne bir inceleme ne bir soru göremedim internette.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı