Çözüldü Aquarius 5an alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oynayacağım oyunlar: Far Cry Primal, Zula, PUBG, Sniper elit 4, mkx, grid Ultimate Edition.

1-Işlemci: Ryzen 5 1600 AF

2-Ekran kartı: GTX 1650 Super Twin X2.

3-Anakart: MSI B450-A PRO Max

4- M.2 SSD: P1 500 GB

5-PSU: 550W 80+

6-RAM: Crucial 8 GB Ballistix CL15.

Monitör: Acer Kg241qs Um.ux1ee.s01 165 Hz 1 Ms 23.6" Freesync Hdmı Full Hd Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Satıcı ne desin, kötü almayın mı desin? Ayrıca Redddit'te bakabilirsin Çin malı dandik bir PSU sadece. Doğru düzgün incelemesi bile yok.Tabi senin paran senin seçimin burada başkalarına yanlış fikir vermemen yeterli.
Bir de yukarıda kızgın emoji atmışsın. Gördüm tabi ki 1600AF seçtiğini söylediğim şey farklı bir sonuca çıkmıyor. Burada yardımcı oluyoruz bir de trip atar gibi emir kipiyle konuşuyorsun. Üslubuna dikkat etmeni öneririm senden, karşında çocuk yok.

Satıcı ne desin, kötü almayın mı desin? Ayrıca Redddit'te bakabilirsin Çin Mali dandik bir PSU sadece. Doğru düzgün incelemesi bile yok. Tabi SE'nin paran SE'nin seçimin burada başkalarına yanlış fikir vermemen yeterli.
Bir de yukarıdakizgın emoji atmışsın. Gördüm tabii ki 1600 AF seçtiğini söylediğim şey farklı bir sonuca çıkmıyor. Burada yardımcı oluyoruz bir de trip atar gibi emir kipiyle konuşuyorsun. Üslubuna dikkat etmeni öneririm SE'nden, karşında çocuk yok.

Bilgisayarın performansını PSU etkilemiyor. Bu fiyat bandında daha iyisin toplayıp linkini at o zaman hak veririm sana ;)

Ben zaten başta belirtmiştim PSU’yu değiştirmenizi tavsiye ederim diye AIGO iyi mi bilmiyorum da sadece satıcının mesajını attım çünkü ben AIGO iyi mi diye forum açtığımda başka al demişlerdi. Size tavsiyem eğer PSU iyi değilse PSU’yu sonra değiştirmeniz. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Ben zaten başta belirtmiştim PSU’yu değiştirmenizi tavsiye ederim diye aıgo iyi mi bilmiyorum da sadece satıcının mesajını attım çünkü ben aıgo iyi mi diye forum açtığımda başka al demişlerdi. Size tavsiyem eğer PSU iyi değilse PSU’yu sonra değiştirmeniz. Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

.
Hangisini almalıyım?
.
Bu lafı PSU'ya yük bindiği zaman söyleyebilecek misiniz acaba?

.
Hangisini almalıyım?
.

.
Hangisini almalıyım?
.

.
Hangisini almalıyım?
.
Corsair VS550 iyidir ama 2018 serisi öncesi sorunluydu. Şimdi ne durumda hiçbir bilgim yok.
Bu markalar seni üzmez istediğini al.

O tarz sistemleri açıkçası önermiyorum. 4765 TL'ye daha güçlü bir ekran kartı ile alınan bir sistem var iken ve üstüne üstlük daha sağlam bir güç kaynağı barındıran sistemi alırdım.

.

.

.

.

.

.

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı