Aquarius 5T-10 kasası kaliteli midir?

Anakartı değiştiricem zaten :p

Hocam B460M-A PRO ARGB destekliyor mu? destekliyorsa kasayı MSI Mag Forge 100R ile değiştirmeyi düşünüyorum. Desteklemiyorsada 100M
Bu fiyat bandındaki çoğu anakartın ARGB desteği yok. MSI MAG 100R'ın kendi kontrolcüsü var, üzerindeki tuş sayesinde yine kontrol edebiliyorsunuz.

Bu fiyat bandındaki çoğu anakartın ARGB desteği yok. MSI MAG 100R'ın kendi kontrolcüsü var, üzerindeki tuş sayesinde yine kontrol edebiliyorsunuz.

Hocam bir sorum daha olacak. Birkaç tane parça yerleştirme, kasa toplama videosuna bakındımda şu kablolama kısmı beni çok korkutuyor diğerleri zaten kolay gibi, şu kablolama olayını kolayca halletmenin bir yolu var mıdır?

Hocam bir sorum daha olacak. Birkaç tane parça yerleştirme, kasa toplama videosuna bakındımda şu kablolama kısmı beni çok korkutuyor diğerleri zaten kolay gibi, şu kablolama olayını kolayca halletmenin bir yolu var mıdır?

Adım adım, yavaşça kontrol ederek giderseniz hata yapma olasılığınız azalır. Kasa genişledikçe kablolama yapmak kolaylaşıyor. Aldığınız bileşenler ile gelen kılavuzlarda neyin nereye takılacağı belirtiliyor.

İşinizi biraz kolaylaştırmak istiyorsanız işlemciyi ve soğutucuyu anakarta önceden yerleştirmek isteyebilirsiniz.

Tamamdır. Sistem toplamak çok zor bir işlem değil, Technopat'ın YouTube üzerinde bolca videosu var, onlara bakarak halledebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken kısım parçalara narin davranmak, montaja başlamadan üstünüzdeki statik elektriği boşalttığınızdan emin olmak.
7150 TL, isterseniz 100 TL cebinizde kalsın, isterseniz şu PSU'yu almaya çalışın;
Veya bunun yerine SSD'yi Samsung 860 Evo ile değiştirebilirsiniz.

Hocam MSI Mag Forge 100R'ın kasasındaki ARGB fanları kontrol etmek istediğim için MSI B460M-A PRO yerine MSI B460M PRO almak istiyorum kontrolcüde fazla bi seçenek yok. Herhangi bir sıkıntı olmaz dimi?

Hocam MSI Mag Forge 100R'ın kasasındaki ARGB fanları kontrol etmek istediğim için MSI B460M-A PRO yerine MSI B460M PRO alıyorum bi sıkıntı olmaz dimi?
Alabilirsiniz, B460M-A PRO, M PRO modelinin kırpılmış hali gibi bir şey, ben uygun fiyatlı olduğu için A-PRO modelini seçtim.

Güç kaynağının markası AİGO'dur, logoyu basan Game Garaj'dır. Patlayacak bir model değildir ama bir Performance GD değildir. Şüphelenecek bir şey yok. İyi günler.
Patlayacak bir model olmadığı kanısına nereden vardınız? İnternette hakkında doğru düzgün bilgi olmayan bir PSU'yu tavsiye etmem ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı