Aquarius 5T-10 özelleştirerek alınır mı?

FatihAydnz

Femtopat
Bu sistemi şu şekilde özelleştirip almayı düşünüyorum;

1610874999849.png

SSD'yi seçili ürün yok yaptım. Onun yerine 550TL'ye bunu alacağım: Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD. İyi midir? Almışken NVMe olsun istiyorum.

Güzel sistem olur. İlerleyen zamanlarda PSU değiştirmenizi tavsiye ederim.

Çok iyi olmuş hocam. @Rambo Okan Güler hocamın dediği gibi ilerleyen zamanlarda elinize para geçtiğinde PSU değiştirmek çok iyi olacaktır.

Ne kadar sonra değiştireyim? Bir de eski PSU'yu ne yapayım? Aslında biraz zorlarsam alır almaz bile değiştirebilirim ama sistemin özelliklerini kısmam gerekir. Yeni PSU olarak XPG PYLON 550W alırım zaten veya 650W.
Toplam fiyatı iyiyse güzel sistem. Ne kadara geliyor.

6350TL civarı oluyor.

Ne kadar sonra değiştireyim? Bir de eski PSU'yu ne yapayım? Aslında biraz zorlarsam alır almaz bile değiştirebilirim ama sistemin özelliklerini kısmam gerekir. Yeni PSU olarak XPG PYLON 550W alırım zaten veya 650W.
Mümkün olan en kısa zamanda değiştirin, bir süre idare edebilir sizi. Dediğiniz gibi Pylon 550 veya 650W iyi seçim olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı