Aquarius Acrylic sistem çok fazla ısınıyor

Butchers

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Sistem özelliklerim; NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti INNO3D modeli. İşlemcim AMD Ryzen 5 2600, anakartım BIOSTAR B450MH, RAM'lerim 16 GB Crucial Ballistix RAM'ler. Kasamın önü de cam, yanı da cam olduğu için hava almıyor mu diye şüphem var. ETS'2 de veya Assetto Corsa'da Full ayarla da oynadığım zaman 82-83 derece ısıyı görüyor. ETS'de çok hafif anlık drop giriyor. Monitörüm 60Hz olduğu için 60 Hz'ye de sabit. Neden yapar bilmiyorum ama ısındığından dolayı acaba drop mu giriyor, acaba iade etsem mi diye düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasanın ön panelinin mesh olması lazım. Farklı bir satıcıdan mı aldın? Veya özellikle mi cam olanı aldın?
Mesh olmayanı da var. Tamamen kapalı yapmışlar ön kısmı, yan taraflardan da hava almıyor gibi.

1619811727069.png

Mesh olmayanı da var.
Biliyorum, cam panel daha çok yurt dışında satılıyor. TR'de tek tük vardı, açıkçası bu modelin cam panelini almak çok kötü bir durum.

Mesh olmayanı da var. Tamamen kapalı yapmışlar ön kısmı, yan taraflardan da hava almıyor gibi.

Eki Görüntüle 1000808
O kasanın ön panelinin mesh olması lazım. Farklı bir satıcıdan mı aldın? Veya özellikle mi cam olanı aldın?
Biliyorum, cam panel daha çok yurt dışında satılıyor. TR'de tek tük vardı, açıkçası bu modelin cam panelini almak çok kötü bir durum.
gamegarajdan aldım aquarius acrylic diye geçiyor arda arkadaşımızın atıığı kasa iade etmelimiyim sizce

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı