envero7
Hectopat
Arkadaşlar, selam. Yavaş yavaş sistem yükseltmesi yapıyorum. Kasa, sıvı soğutma ve RAM aldım şu anlık. İşlemci konusunda çok kararsız kaldım. Genel kullanım ve oyun odaklı olarak işlemci almak istiyorum. i7 10700K ile ar 5800X'in oyunlarda fazla FPS farkı olmadığını lakin 5800X'in daha yeni bir işlemci olduğu sebebiyle gözümde +1 öndedir. i9 10900K konusunda ise bir fikrim yok. Öneriye ihtiyacım var ve mümkünse ona uyumlu da anakart atabilirseniz çok sevinirim. İşlemci frekans hızlarına önem vermiyorum çünkü i9 diğerlerinden biraz daha da önde olsa işlemci mimarisi olarak bence AMD biraz daha önde diyebilirim (tam olarak bilmiyorum ama). Bu 3 işlemci veya kf/f modelleri hariç başka önerebileceğiniz işlemciler olursa çok mutlu olurum. Gönlüm 5800X'den yana ama burada konu oluşturarak tam olarak emin olmak istiyorum.
Ek: Anakart modeli olarak da "MSI MAG X570 Tomahawk" düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ek: Anakart modeli olarak da "MSI MAG X570 Tomahawk" düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.