Ara tatil sizce kalkmalı mı?

xienion

Hectopat
Haberlerde gördüm ara tatil kalkabilirmiş. Aileler 15 gün tatil olmasından rahatsızmış, bana açıkçası saçma geldi. Öğrencilerin dinlenmesi de lazım. Sizce ara tatil kalkar mı veya ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle şeylerle uğraşacaklarına saçma ve lüzumsuz dersleri kaldırıp öğrencileri 7-8 dersle boğmasalar daha yararlı olur. Ayda yılda bir nefes alıyorlar diye rahatsız olmak da, ne diyeyim.

Böyle şeylerle uğraşacaklarına saçma ve lüzumsuz dersleri kaldırıp öğrencileri 7-8 dersle boğmasalar daha yararlı olur. Ayda yılda bir nefes alıyorlar diye rahatsız olmak da, ne diyeyim.

Haklısınız, lisede sayısal bölüm seçmiştim 11 saat sadece sayısal dersler oluyordu kafa bir süre sonra kaldıramıyor.

Durum böyle iken hayır. Ancak belki şöyle olabilir. Kaldırılan ara tatiller yaz tatiline eklenirse belki olabilir. Çünkü yaz tatili gerçekten çok kısa. Önceden böyle değildi en geç Haziran'in ortasında kapanırdı artık haziran boyunca açık neredeyse. Ancak böyle yapmayacaklar ise tamamen saçma bir karar.

Ayrıca veliler nerdeyse 2 haftada bir izin günü kullanabilirken öğrencilerin 1 haftalık tatiline mi göz dikmişler? Öyle velilerin de .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı