Çözüldü Ara tatilde açık liseye geçilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SsLiqht

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Şu anda 11. sınıftayım ve bir yıl tekrar ettiğim için açık liseye geçiş yapabiliyorum diye biliyorum. Ancak, tarihi kaçırdığım için ara tatile kadar beklemem gerekiyormuş sanırım. Açık liseye geçişin tam nasıl yapıldığını bilmiyorum, ara tatilde geçiş yapılabiliyor mu?

Ayrıca, açık liseye geçiş yapacağım için okula gitmem, sınavlara girmem ya da devamsızlık yapmamın bir önemi var mı? Okula hiç gitmesem ve ara tatilde açık liseye geçsem, devamsızlık sorun yaratır mı? Sınavlara girmem gerekiyor mu?

Çözüm
Evet, 2. dönem açık liseye geçiş yapabilirsiniz. Açık lise kayıt zamanı, 2. dönemde de başlıyor.
Evet, 2. dönem açık liseye geçiş yapabilirsiniz. Açık lise kayıt zamanı, 2. dönemde de başlıyor.

Çözüm
Devamsızlık sorun yaratır mı? Sınav haftasında gidip sınavlara girmeyi düşünüyorum, ancak devamsızlık önemli değilse okula gitmeyi bırakmayı planlıyorum. Devamsızlık hakkım bittiğinde bu durum açık liseye geçerken ya da geçtikten sonra sorun yaratır mı?

@SsLiqht, muhtemelen yaratır çünkü devamsızlık hakkınız bittiğinizde, örgün eğitimden ayrılmış olacaksınız ve örgün eğitimden de devamsızlıktan kalmış olarak gözükeceğiniz için dersler karşınıza çıkar. Şurada bir ay kalmış, okulunuza devam edin.

@SsLiqht, muhtemelen yaratır çünkü devamsızlık hakkınız bittiğinizde, örgün eğitimden ayrılmış olacaksınız ve örgün eğitimden de devamsızlıktan kalmış olarak gözükeceğiniz için dersler karşınıza çıkar. Şurada bir ay kalmış, okulunuza devam edin.
Tamam, teşekkürler, en sağlıklısı açık liseye geçene kadar devam etmek o zaman.

Evet, okulun bitmesine çok az varken riske atmayın. Bu dönem gidin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı