12. sınıfta açık liseye geçilebilir mi?

1. ve 2. dönem başlarında kayıt açılıyor. Mesela bu dönem için ayın 26sına kadar süre var misal ayın 20'sinde açığa geçersen o andan itibaren açık öğrencisi olursun okula gitmen gerekmez. İster 1. dönem geç ister 2. dönem geç fark etmez. 2. Dönem geçeceksen bu dönem boyunca okula gitmen gerekir ve 2. dönem kayıtlar açıldığında gidip kayıt olabilirsin.

Ben hafızlık kursu işini sordum halk eğitimde ayrı ayrı 4-5 kişiye. Hepsi hayır bir yere gitmene gerek yok sadece göstermelik kayıt yapılıyor sonra kaydın siliniyor dediler.
2. Dönem olursa daha iyi olur benim için inşallah dediğiniz gibidir. Herhangi bir bela gelmez umarım başımıza sınav boşa gitsin istemem.

2. Dönem olursa daha iyi olur benim için inşallah dediğiniz gibidir. Herhangi bir bela gelmez umarım başımıza sınav boşa gitsin istemem.

2. dönem okula göre esneklik gösterilebiliyor eğer devamsızlık yazmayacağız tarzı bir şey derlerse belki geçmezsin bile hocam.

Açığa geçtikten sonra zorunlu sınavlar falan var eğer sınavlara girer, kredi konusunda problem yaşamazsan zaten sınav boşa gitmez bir sorun olmaz hocam.

2. dönem okula göre esneklik gösterilebiliyor eğer devamsızlık yazmayacağız tarzı bir şey derlerse belki geçmezsin bile hocam.

Açığa geçtikten sonra zorunlu sınavlar falan var eğer sınavlara girer, kredi konusunda problem yaşamazsan zaten sınav boşa gitmez bir sorun olmaz hocam.
Hocam acaba enyakın camiye gitmemiz gerekiyor yoksa diyanete bağlı hafızlık kursunamı ve oraya gitti mizde ne dememiz gerekiyor ve onlar belge falan mı veriyor cevaplarsanız sevinirim

Hocam acaba enyakın camiye gitmemiz gerekiyor yoksa diyanete bağlı hafızlık kursunamı ve oraya gitti mizde ne dememiz gerekiyor ve onlar belge falan mı veriyor cevaplarsanız sevinirim
Hocam pardon yanlış yere yazdım galiba

Ben camiye ya da herhangi bir kursa gitmedim direkt halk eğitim binasında hafızlık ile ilgilenen bir bölüm vardı parasını verdikten sonra orada beni direkt sisteme işlediler hafız olarak. Yani işlemler tamam olunca sisteme işliyorlar halk eğitimin açığa geçirmeyle ilgili olan kısmına gittiğinizde sistemde görüyorlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı