Araba ehliyetliyle kullanılabilecek 70 bin TL motor önerisi

Sagurata

Kilopat
Merhaba. Küçük sayılabilecek bir şehirde üniversite okuyorum. Otobüs fiyatlarının çok absürt olması sebebiyle kendime araba ehliyetlile kullanabileceğim bir motor arıyorum. Bütçe olarak en fazla 70.000 civarı çıkabilir. Motordan tek beklentim beni a noktasından b noktasına götürsün yeter. Zaten küçük şehir olduğu için fazla bir beklentim yok. Önerileriniz nedir? Bu fiyata alınabilecek giriş seviyesi motor var mıdır? Piyasaya hiç hakim değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fotoğrafı atıyorsunuz da arkadaş cümlenin içerisinde "125CC, 2 yıllık ehliyetim var, araba ehliyetim var ama 125CC sürebiliyorum" gibi bir şey dememiş değil mi?
Biri sana gelip araba ehliyetiyle sürülmelik dediğinde 125cc mi öneriyorsun? Onu geçtim haklıymış gibi fotoğrafı atıp altına hiçbir şey yazmıyorsun. :D

Hocam fotoğrafı atıyorsunuz da arkadaş cümlenin içerisinde "125CC, 2 yıllık ehliyetim var, araba ehliyetim var ama 125CC sürebiliyorum" gibi bir şey dememiş değil mi?
Biri sana gelip araba ehliyetiyle sürülmelik dediğinde 125CC mi öneriyorsun? Onu geçtim haklıymış gibi fotoğrafı atıp altına hiçbir şey yazmıyorsun. :D

Araba ehliyetiyle 125 CC kullanabildiğini göstermek için attım, 2 yıllık ehliyetinin olup olmamasını söylememesi benim suçum mu sizce, 70 bin TL'ye 50 CC mi öneriyim, bu paraya mis gibi de TVS Raider alınır.

Araba ehliyetiyle 125 CC kullanabildiğini göstermek için attım, 2 yıllık ehliyetinin olup olmamasını söylememesi benim suçum mu sizce, 70 bin TL'ye 50 CC mi öneriyim, bu paraya mis gibi de TVS Raider alınır.
TVS Raider'ı alır, onun yanına kaskı, eldiveni, ehliyeti, ruhsatı, sigortayı da artık hayrına siz verirsiniz değil mi hocam?

Merhaba. Küçük sayılabilecek bir şehirde üniversite okuyorum. Otobüs fiyatlarının çok absürt olması sebebiyle kendime araba ehliyetlile kullanabileceğim bir motor arıyorum. Bütçe olarak en fazla 70.000 civarı çıkabilir. Motordan tek beklentim beni a noktasından b noktasına götürsün yeter. Zaten küçük şehir olduğu için fazla bir beklentim yok. Önerileriniz nedir? Bu fiyata alınabilecek giriş seviyesi motor var mıdır? Piyasaya hiç hakim değilim.
Ruhsatta 50 CC olarak cup tarzı bakabilirsiniz parçası vesairede çok ucuz bütçenizinde çok daha altında başka aklıma gelen bir motor yok ehliyet alıp yazdığım motorları alsanız çok daha iyi ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı