Araba güneşliği önerisi

Perry

Picopat
Yer
Patagonya
Merhabalar, evin yakınında sote gölge olmadığından bizim araba güneşte çok ısınıyor, özellikle de öğle saatlerinde cehennem gibi oluyor. Bir güneşlik bakıyorum araç için ama tam kaplayan mı alsam, sadece ön cama mı alsam; içten mi, dıştan kaplayan(en azından kış için de iyi olur belki dedim ama çalınabilir mi bilmiyorum) mı karar veremedim. Güzel önerisi olan var mı?

İçten camı kapatan alabilirsiniz. Dışı alüminyum gibi olanlardan mesela. Dıştan olan rüzgarda arabanın boyasını çizebilir, çalınabilir. En iyisi, ideali içten bence.

Kış için arabanın üstüne branda tarzı bir şey almayı düşünüyorsanız onların içi ne kadar yumuşak ta olsa, branda ile arabanın kaportası arasında kalan tozlar vs. ler rüzgarda falan boyayı çiziyorlar.

Şöyle bir şey var ama %100 çalarlar bunu. Fiyatı da pek ucuz değil bence:

İçten camı kapatan alabilirsiniz. Dışı alüminyum gibi olanlardan mesela. Dıştan olan rüzgarda arabanın boyasını çizebilir, çalınabilir. En iyisi, ideali içten bence.

Kış için arabanın üstüne branda tarzı bir şey almayı düşünüyorsanız onların içi ne kadar yumuşak ta olsa, branda ile arabanın kaportası arasında kalan tozlar vs. ler rüzgarda falan boyayı çiziyorlar.

Şöyle bir şey var ama %100 çalarlar bunu. Fiyatı da pek ucuz değil bence:

Bütçe belirtmedim de, cidden anormal bir öneri olmuş. Ben o fiyata garaj yaptırırım!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı