Araba için aydınlatma

Yamyam abi bu arabaya yatırım yapmak istemiyorum çünkü 2006 model, değiştireceğiz yani. Yeni arabaya alabilirim ses sistemi.
Hem bu arabada hemde yeni alınan herhangi bir arabada kullanabileceğim bir aksesuar arıyorum.
Yan aynalara fiber kaplama çok iyi oluyor ancak yeni araba alırsak ona geçiremem.
Çelik jant beni çok aşar. Bir tekerini alırım, gerisi kalır :D

Bu arada Anıl Sezer, katılıyorum bende asfaltın sesini çok severim, zaten şarkı açınca birisi bana çarpacak gibi güvensiz hissediyorum nedense kendimi.

Yamyam abi bu ses sistemi ne kadara mal olur bize ? Aşırıya kaçmadan, iyi ses verecek bir sistem.
Mesela şuan Logitech X-530'a 2 hoparlör bağladım ve ekolazyer ayarı ile çok memnunum, tatmin ediyor yani beni.
Aynı şarkıyı arabada dinleyince cızırtılı bir radyo dinliyor gibi hissediyor insan. Şöyle havalı bir şeyler ne kadar ?

Logitek'in sesini beğeniyorsan sana sözüm yok.
Bizlere göre o ses cızırtı sınıfındadır.
Aşırıya kaçmadan iyi ses verebilecek bir sistem yaklaşık;
ALPINE CD/RADYO yaklaşık 500$
ALP
Alpine IVA-W520R Double DVD GARANT
ALPINE BOOSTER yaklaşık 300$
ALP
2 adet WESTRA woofer arka göğüse monte edilir. 100-150$

4 adet TWEETER yaklaşık 100-200 $
P
4 adet middle full range hoparlör kapılara monte edilir. Takribi 100 TL
ALPINE SPS M600 16,5 CM 2 YOLLU KOAKS
ORJ

Verilen değerler göreceli olup kalite faktörü ve fiyat bilgileri kıyaslanmamıştır.

Çok aşırı bass sevimiyorsan yeni alacağın araçtaki hoparlör ve teybi değiştirdinmi çok güzel olur. Onur abinin önerdikleri kaliteli müzük için fazlası ile yeter. Amfi, subwoofer falan çok kafa şişiriyor. Benim araba da aldığımda tesisat vardı kafam dayanmadı söktüm. Sonuna kadar açınca camları patlatıcak gibi oluyordu. Birde amfi açık kalınca aküyü çabuk bitiriyor. Araba itmek zorunda bırakabilir, sonra "ya gençler bi dayanın be" demek zorunda bırakabilir. Başıma geldi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı