Araba için ses bombası önerisi

BeratYagcii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, yeni bir TOGG araç aldık ve yeni fiyatlandırmadan dolayı da ya cam tavan ya da meridyan ses sistemi alacaktık bizim tercihimiz cam tavan oldu aracın standart ses sistemi çok kötü değil fakat basslar çok zayıf ve ses düzeyi de zayıf dışarıdan ses sistemi yaptırınca da garanti dışına çıkıyor. Ben de biraz saçma olsa da bir çözüm aramaya çalışıyorum. Aklımda JBL veya LG'nin büyük Bluetooth'lu ses bombalarından alıp koymak var. Sizce mantıklı mı iş görür mü?

Denemeniz gerekli. Alacağınız modele bagli olarak ses seviyesi daha da yükselir ve dahili subwooferli modellerden alırsanız basslar da daha tok olur. Fakat arka koltuk işgali olacak. Ve Stereo deneyimi alamazsınız doğru düzgün. Kapılara komponent koymak her zaman daha mantıklıdır.

Denemeniz gerekli. Alacağınız modele bagli olarak ses seviyesi daha da yükselir ve dahili subwooferli modellerden alırsanız basslar da daha tok olur. Fakat arka koltuk işgali olacak. Ve stereo deneyimi alamazsınız doğru düzgün. Kapılara komponent koymak her zaman daha mantıklıdır.

Evet ama komponent dediğiniz kolon değişimi ise garanti dışına çıkıyormuş maalesef model de hani aklıma bir şey yok fikir almak istiyorum aslında ne koyulabilir JBL ve LG marka olarak iyidir diye örneklendirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı