Vicinity Femtopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar araba kullanmak istiyorum ama kaza yapacağım diye korkuyorum bu korku nasıl yenilir?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 26 Mayıs 2022 #2 Vicinity dedi: Arkadaşlar araba kullanmak istiyorum ama kaza yapacağım diye korkuyorum bu korku nasıl yenilir? Genişletmek için tıkla... Araba kullanarak.
Vicinity dedi: Arkadaşlar araba kullanmak istiyorum ama kaza yapacağım diye korkuyorum bu korku nasıl yenilir? Genişletmek için tıkla... Araba kullanarak.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 26 Mayıs 2022 #3 Vicinity dedi: Arkadaşlar araba kullanmak istiyorum ama kaza yapacağım diye korkuyorum bu korku nasıl yenilir? Genişletmek için tıkla... "Yemek yersem boğulabilirim." demekten farksız.
Vicinity dedi: Arkadaşlar araba kullanmak istiyorum ama kaza yapacağım diye korkuyorum bu korku nasıl yenilir? Genişletmek için tıkla... "Yemek yersem boğulabilirim." demekten farksız.
Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 26 Mayıs 2022 #4 Babana söyle İstanbul'dan an uzaklaştırsın oralarda sür ehliyetin varsa tabii. Ehliyetin yoksa sürme.
Babana söyle İstanbul'dan an uzaklaştırsın oralarda sür ehliyetin varsa tabii. Ehliyetin yoksa sürme.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #5 Korkularının üzerine gitmeden korkularını yenemezsin. Yanına araba sürmekte profesyonel olan birini alabilirsin.
Korkularının üzerine gitmeden korkularını yenemezsin. Yanına araba sürmekte profesyonel olan birini alabilirsin.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #6 Millet arabayı yokuşta istop etitmekten korkar, senin dediğin şeye bak. Ehliyetin yok herhalde böyle konu açıyorsan, hiç bulaşma en iyisi.
Millet arabayı yokuşta istop etitmekten korkar, senin dediğin şeye bak. Ehliyetin yok herhalde böyle konu açıyorsan, hiç bulaşma en iyisi.
Gsaray_uA Kilopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 196 Çözümler 1 26 Mayıs 2022 #7 Ehliyet kursuna git ve belgeni al sonra rahatlıyorsun ve korku kalmıyor
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #8 Ehliyet sınavından nasıl geçtin? Trafikte sürmüyor musun sınavda zaten?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 26 Mayıs 2022 #9 Globo dedi: Babana söyle İstanbul'dan an uzaklaştırsın oralarda sür ehliyetin varsa tabii. Ehliyetin yoksa sürme. Genişletmek için tıkla... Ehliyete gerek yok, sadece boş yolda sürmesi yeterli. Biraz deneyim kazanınca sadece 10 dakika sınırla trafiğe çıkabilir.
Globo dedi: Babana söyle İstanbul'dan an uzaklaştırsın oralarda sür ehliyetin varsa tabii. Ehliyetin yoksa sürme. Genişletmek için tıkla... Ehliyete gerek yok, sadece boş yolda sürmesi yeterli. Biraz deneyim kazanınca sadece 10 dakika sınırla trafiğe çıkabilir.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #10 T21 dedi: Millet arabayı yokuşta istop etitmekten korkar, senin dediğin şeye bak. Genişletmek için tıkla... Düz vites araçla yokuşa çıkmaktan korkuyorum bu sebepten. Henüz eyliyetim yok fakat 1 aya alacağım köy de sürüyorum ailemin gözetiminde. Düz vites araçlar gerçekten zor. Hele kalkış desteği yoksa...
T21 dedi: Millet arabayı yokuşta istop etitmekten korkar, senin dediğin şeye bak. Genişletmek için tıkla... Düz vites araçla yokuşa çıkmaktan korkuyorum bu sebepten. Henüz eyliyetim yok fakat 1 aya alacağım köy de sürüyorum ailemin gözetiminde. Düz vites araçlar gerçekten zor. Hele kalkış desteği yoksa...