Araba kullanmak zor mu?

Hocam ciddi misiniz kullandığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

Hocam bana ulaşabilir misiniz battlefield 3 ilanı için yazmıştım'da. Buralarda yeniyim de forum sistemini pek bilmiyorum.

instagram: hauserheim

Son düzenleme:
Hesap sıkıntılı hocam. PunkBuster'dan banı kaldırtmıştım fakat yine banlamışlar.

Araba kullanmak el, ayak ve göz kordinasyonu isteyen bir şey bunlardan daha önemlisi dikkat ve refleksler. Araba kullanmak sadece ileriye ya da geriye gitmek değil, her ihtimali düşünerek kararlar vermektir. Ehliyet kursunda çok bir şey öğretmeyebilirler. Trafiğe çıktıkça daha iyi tecrübe edeceksin.

Kolay, pratiğe bakıyor.

Ben ilk babam köy yolunda vermişti. Bende çok hevesliydim. Bu olaydan 1 2 sene önce gene vermişti. Arabanın direksiyonu direk toparlanıyordu rahattı. Sonralardan köydeyiz. Verdi arabayı babam. 2 3 denemeden sonra arabayı kaldırabildim Sürdüm işte. Sonra dik viraj vardı. Babam dedi stop et arabayı dedi. Tamam dedim. Stop ettirdim. Sonra çalıştır git dedi. Bu sefer tekte çalıştırdım. İşte virajı döneyim derken. Döndürdüm direksiyonu. Dedim toplarlar kendisi direk diye. Malesef öyle olmadı. Başka bir arabaydı kullandığım. Yolda dardı. Bir bastım gaza basış o basış. Tam arabayı ağaca vururken frene bastım. Babam dedi in aşağı cabuk. O gün yüreğim ağzıma gelmişti. Öyle fazla zor bişey değil. Fakat benim gibi fazla rahat olma

Ben hayırlısıyla bu sene kursa gidip ehliyet almak istiyorumda. Önerileriniz var mı? Kuralları falan hiç bilmiyorum. En kolay nasıl öğrenirim bu bilgileri?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…