Araba mı, Oyun bilgisayarı mı yoksa Telefon mu?

Bilgisayardan para kazanmak mı Bize de anlat napacağız anket mi dolduracağız

Bilgisayar+Telefon alırdım ben ama zevkler ve renkler...
O kadar basite indirgeme. Upwork gibi uygulamalardan aktif bir şekilde çalışarak ayda 15-20K kazanabilirsin. Kodlama işleri için çok eleman aranıyor. Freelancer uygulamaları incele. Ancak kodlama bilgisi vs. gerekiyor.

Bana kalsa araba alırdım hocam. 50.000TL Pc ve telefon için biraz abartı kaçıyor bence.

O kadar basite indirgeme. Upwork gibi uygulamalardan aktif bir şekilde çalışarak ayda 15-20K kazanabilirsin. Kodlama işleri için çok eleman aranıyor. Freelancer uygulamaları incele. Ancak kodlama bilgisi vs. gerekiyor.

Kardeşim kazanıyorsun galiba 15-20K. Dediğin miktar çok yüksek ve hadi iki yıl kodlama çalışayım da para kazanayım denilebilecek bir mesele değil bu. Öyle olsa herkes zengin olurdu de mi? Ayrıca dediğin şey *meslek* oluyor.
Telefonu yeniler evin eksiklerini giderirdim. Araba gereksiz maliyet benim için. Zaten 50 bine sadece hurda var.
O paraya cidden araba alınmaz paranın az olduğundan değil araba fiyatları gökyüzünde olduğundan.

2 yıl kodlama okuyup yapabilirsin demedim zaten. Profesyonel düzeyde kullanman gerekiyor. Dediğim siteyi incele.

Telefon 4 bin TL'ye 15-20K güzel bir PC alabilirsin geri kalanı bankada saklar biraz para biriktirip araba alabilirsin fiyatları artmazsa tabii ve alacağın arabaya bağlı ( telefona ihtiyaç yoksa alınmayabilir ) ya da araba yerine ihtiyaçlarını giderebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…