Araba mı, Oyun bilgisayarı mı yoksa Telefon mu?

50 bin TL yeni sistem (sadece kasa) toplamama yeter sanırım ama DDR5 çıkana kadar yenisini toplamam. Arabaya ihtiyacım yok, yeni telefona da ihtiyacım yok. Önümüzdeki yaz sonunda yazlığı yıkıp yaptıracağım yeni evin bütçesine eklememde de bir fayda sağlamaz. O parayı yeni bir Omega saat için harcardım sanırım, Seamaster'ın yanına güzel bir Speedmaster alırım pazarlıkla.

Tamam canım ben onu anladım zaten :D Sizin anlamak istemediğiniz şey bir insan işini internet ortamından yapmıyorsa para kazanması çoook zor.
Soruda öyle bir şey demiş mi? İşini yapamaz diye bir detay var mı? 50000 TL'si olsa ne yapar diyor. Benim yorumum seni ilgilendirmez sana boş gelebilir anlayan anlıyor. Beğenmeyebilirsin eleştri yapabilirsin ama boş atıyorsun diyemezsin. İnanmıyorsan gir bak diyorum siteyi incelemediğine adım gibi eminim. 1 aylık iş için 6000$ verenler var. Freelancer olarak çalışan birisi için çok büyük nimetler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı