Araba modifiye etmek

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende Mercedes-Benz E200 kompressor 2004 var ve arabayı az güzel olsun istiyorum. Öyle uçuk kaçık şeyler değil ufak tefek hoş gözüken şeyler lazım. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür, aklında soru varsa sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o araç sade haliyle güzel.

bence hafif ön yan ve arka tampon eklenebilir bir cila ve temizleme ile güzel durabilir

Amg tamponlar, o yıllara ait güzel bir jant ve tatlı bir basıklık. Aracınızın paketi nedir?
Classic mi yoksa Avantgarde mi?

Merhaba, bende Mercedes-Benz E200 kompressor 2004 var ve arabayı az güzel olsun istiyorum. Öyle uçuk kaçık şeyler değil ufak tefek hoş gözüken şeyler lazım. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür, aklında soru varsa sorun.

Cam filmin varsa sök o araba yeşil camlarıyla güzeldir makam perdelerini aç lastiğine cilanı çek temiz gez isteğe bağlı Amerikan park bağlayabilirsin ama orijinal turuncu ampülün kalması şartı ile photon vs LED'in varsa sök halojene dön en babasını bozar jantın kötüye bir boyat pastası cilası hallet.

AMG jant. Coilover. Aynalı cam filmi.

Kesinlikle yapılmaması gereken işlemler coliver o araca ızdırap olur cam filmde çocuk işi kaçar kendinden yeşil camlarıdır onun hakkı kendi aracımda da Yeşilçam mesela ama HB bir Peugeot dediklerin benim arabama yapılır o arkadaşın Abra'sı ağır Abra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı