Araba silmek için bez önerisi

Islak mendil ile sakın silme. Çok bekletme, kuş pisliği yakar boyayı. Uzun kalırsa kaportada, iz bile yapabiliyor. Ilık bir su ve mikro fiber bez bile yeter. Önce suyu dök 1 dakika civarı beklet. Kuş pisliği iyice yumuşayacaktır kuruduysa. Daha sonra mikro fiber bezi hafif ıslat, bez ile temizle. Bu yöntem ile zarar vermez. Hem de kolay çıkar.

Ayrıca seramik kaplama araca çok yakından su tutulmaz. Çok basınç yakın mesafeden sıkıntı. Biraz mesafe verirsen daha iyi olur.

Şu ürünü kullanıyorum bende genel olarak. Memnunum, tavsiye ederim. Bir tık pahalı olması sadece can sıkıcı.

https://www.hepsiburada.com/sonax-bocek-temizleyici-533200-500ml-pm-otson533200 buna bakabilirsiniz ben bunu kullanıyorum ama Würth de iyidir.

Evet bende bunu çok yaşıyorum. Otobanda giderken hep oluyor, sonraki mesajdaki kişinin dediğini duyuyordum alıp denicem.

Şu ürünü kullanıyorum bende genel olarak. Memnunum, tavsiye ederim. Bir tık pahalı olması sadece can sıkıcı.

Evet bende bunu çok yaşıyorum. Otobanda giderken hep oluyor, sonraki mesajdaki kişinin dediğini duyuyordum alıp denicem.
Fiyatlarda hiç makul değil ya ama mecbur kullanıcaz galiba. İdareli kullana kullana 1-2 ay götürmeye çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…